sâmbătă, 5 decembrie 2009

Mi-e frica de ziua de miine(7 dec.2oo9, Ziua Sf.Filofteia)


Copilul Cantand pe Taur este simbolul victoriei absolute asupra competitorilor de orice natura, in viata de zi cu zi si in afaceri.Ce simbolizeaza Boul/Taurul si cum se foloseste in Feng Shui!Boul - al doilea animal din Zodiacul Chinezesc - este semnul inteligentei, increderii in fortele proprii.

Mi-e frica de ziua de miine, stiu ce ne v-a aduce viitorul.
Spre deosebire de cei care, au condus tara de la venirea comunistilor incoace(de cind stiu eu), spuneau ca v-a fi bine in viitorul apropiat sau indepartat. Acum au schimbat foaia conducatorii politici, spun ca va fii mult mai rau, culminind cu anul 2o5o cind se vor sfirsi de tot banii.
Sa nu uitam ca, cei ce se nasc acum vor avea atunci 4o de ani. E o virsta a maturitatii depline,, a implinirii. Dar ce vor avea ei. Cui sa ceara socoteala, caci cei care ne spun frans, in fata ca v-a fii rau, nu vor mai fii si urmasii lor, urmasii urmasilor lor, inculti si prosti vor trai raiul pe pamint, fara munca si cu toate bebneficiile zilelor respective.
In acesti 6o de ani pe care i-am trait, am invatat ca vorba straveche:"Ce poti face azi, nu lasa pe miine !", are mai mare valoare acum ca oricind.
Miine nu exista pentru noi, este inrtr-o lumina incerta, neagra sau gri.
Totul trebuie sa avem azi, sa ne bucuram de toate bunurile muncite de noi, , sa terminam cu sloganul, generatie de sacrificiu. Ce insemna asta, sa traim prost pina la sfirsitul lumii.
As vrea sa pun semnul victoriei. Sa caut un cintec revolutionar, mobilizator.
Dar sa nu ne mai imbatam cu apa rece, vorba cuiva: "Sa prostim prostii !"
Gindul cel bun si calculat la rece, sa fie cu fiecare dintre dvs.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica Ion

Niciun comentariu: