vineri, 9 iulie 2010

Grupul infractional de la conducerea tariiFoto:Noi platim pe acesti tineri antrenati, pentru a proteja acest GRUP INFRACTIONAL de la conducerea tarii impotriva noastra.

Asta traim noi acum ca ne place, ca nu ne place sa recunoastem. Prin alegerea pe inca 5 ani a "Capo de tutii capii", a grupului infractional asezat prin vot liber, la conducerea tarii am hotarit sa dam tara pentru acum si cu consecinte pe zeci de ani. acestor derbedei politici.
Ei prin Base., nu gindesc decit cum sa ne spolieze si pentru viitor, de toate drepturile noastre sa fim o armata de sclavi, indobitocici la cheremul lor. Daca vor sa ne taie drepturile, sa ne injoseasca pina la tirirea noastra in mocirla, cine ii opreste? Nu noi i-am votat? Chiar daca s-a facut o ilegalitate, poarte cu citeva sute sau zeci de voturi, dar 5 milioane i-au votat.
Ce traim noi acum? Unde sa ne ascundem,a nu mai auzim aceasta gargara a im posturii si de partea puterii si de partea opozitiei(care nu se prea aude in ultimul timp). Insa ciracii care vin la tv. si tot explica, ca niste debili mintali ce e bine, ce e rau , ce s-a facut bine sau ce s-a facut rau, ne scoate din sarite. Dar contrar asteptarilor, ca ne vom refugia in telev. nu este asa. Vrei sa scapi de toata aceasta mizerie morala, dar care se repercuteaza in viata noastra de fiecare zi si nu poti. Vrei sa vezi ceva la tv. La ANX Crime nu vezi decit filme de acum 4o de ani gen Ingerii lui Charli, la Historia sau Discovery ,numai diocumentare reluate la nesfirsit. Te intorci la tv. de informatii si ce vezi acolo? Aceleasi timpenii rotite de aceiasi timpiti, instrumentati de aceleasi moderatoare sau moderatori care, nu fac decit sa ne prosteasca tot mai mult cu cuvintele, cind se spune despre jaful tarii, ca nu toti au jefuit. Cu acest cuvint magic "nu toti" se taie tot avintul privitorului. Ca a departaja pe cei care au jefuit, de cei care nu au reusit sa jefuiasca destul, cere timp si stopeaza curajul oamenilor de a pune stop acestui jaf nemaimntilnit la noi. Asa e la razboi ca la razboi, mai pica si unul care a fost o lichea mai mica, sau mai ghinionista. Asta nu inseamna ca daca avea putin noroc, nu storcea mai abitir decit cei care au fost in capul mesei, la pradaciuni. Asta ma supara cel mai mult ca aceste catele, care se numesc moderatori tot timpul, opresc orice discutie si in treaba, "Aveti dovezi"? Ce dovezi mai trebuiesc cind, tara este in faliment pe butuci, imprumutindu-se luna de luna pentru consum?
Si acest jaf national s-a facut cu acordul chiar tacit al Bancii Natuionale, care a fost partasa la jefuirea noastra. Mugur Isarescu vine si tine partea jefuitoruilor sau il trimite pe Adrian Vasilescu, acest cadavru ambulant, sa vorbeasca impiedicat despre nu stiu ce anume, dar despre jefuirea tarii in continuare in fiecare secunda in care vorbeste el, pentru a ne baga pe toti in ceata, nimic. Noi vrem sa se stopeze JAFUL TARII, SA SE RECUPEREZE CE SE MAI POATE RECUPERA SI PEDEPSIREA EXEMPLARA A VINOVATILOR. Ceausescu a avut o vina mult mai mica si a fost pedepsi, in ziua de Craciun impreuna cu consoarta. Acesti criminali ai poporului nostru ce merita?
O mare vina in stoparea cererei de dreptate a poporului distrus in fiinta lui o are si aceste canalii numiti moderatori, care mereu spun "Aveti dovezi?"(ce dovada mai mare este cosmarul pe care il traim)? sau "Nu toti" tocmai pemntru a ne debusola, si nu a face legatura intre cei care au avut friiere furtului, de mii de miliarde de euro si cei care nu au reusit sa fure decit citeva sute de muilioane de euro amarite.
Sau macar au dus-o bine in Parlament, s-au plimbat, au dus-o numai intr-un chef. Chiar daca nu au resit mare lucru cu averea, macar au trait bine pe spinarea noastra. Nu poti fii democrat in fata canaliilor.Trebuie sa tai in carne vie !!!!
Am sa atac in continuare acest grup infractional iresponsabil, care trebuie cu orice pret a fi dat jos. Prin saracirea noastra in continuare, nu fac decit a ne tine cu capul in RAHAT si nu ne vom mai revenii decit peste 100 de ani, cu putin noroc.Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
P.S. Sa nu va faceti ca nu intelegeti, de ce sint aceste inundatii catastrofale in tara. Pentru ca s-a vindut averea verde a tarii.Noi sintem tara cu cele mai putine paduri din Europa. Asta ca sa se imbogateasca D-l Flutur si altii, sa fie cheliti muntii, sa se poata scrie pe ei cu oi numele Capo di tutti capi. Sau ati luat in serios dansurile cu tigancile si poporencele? Stiti ca lui Cappi nu-i place nici nevasta, cea care i-a daruit 2 fete, lui ii plac femeile gen.E.U. cu gindirea infantila( biciclete, pantofi cu toc). Toate aceste comendii pentru oamenii cu mintea scurta, au fost pentru alegerea lui in aceeasi inalta functie. A meritat acel sacrificiu. Acum sintem ca o bucata de plastelina in mina lui.

Niciun comentariu: