miercuri, 14 iulie 2010

M.M. "nu ma mai suport fizic".Sinuciderea Madalinei Manole este un exemplu de victima a sistemului nostru criminal, care promoveaza nonvalorile. Dovada vie a mefiei de peste tot in politica, economie, arta, cu tot ce cuprinde ea printre care si muzica.
O cintareata perfectionista, careia i se inchideau toate usile in nas si la tv. si la radio, a ajuns sa spuna despre ea NU MA MAI SUPORT FIZIC.
E posibil asa ceva? Ce a adus-o pe marginea prapastiei existentei ei, de a putut rosti gindindu-le asemenea cuvinte. Avea tot ce isi doreste orice femeie, dar mai presus de toate pentru ea, era cariera nerecunoscuta in mod brutal, dindu-se girul unor non valori de conjunctura. Acest lucru ca, " nu ma mai suport fizic " pot sa-l spun eu, dar nu o iubita cintareata ca ea. Doar pentru faptul ca era refuzata nu trebuia sa ajunga anorexica.Dar asta dovedeste clasa inalta de profesionista desavirsita, care o intrupa aceasta femeie fragila, dar cu vointa de fier in meseria ei.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !!! Sa ne rugam pentru sufletul ei zbuciumat.
Nu spun mai mult, ca stiti totul si nu vreau sa va umbresc gindurile sincere de parere de rau, pe care le aveti la deznodamintul acesta tragic. Si este numai un caz.

Odorica

Niciun comentariu: