miercuri, 14 iulie 2010

Romania - landRomania s-a transformat ıntr-un gigant parc de distractie prieteni.
22 miloane de romanii urcati ın vase de pirati, kamikaze, trenul groazei … Agonie, extaz, fericire. Adrenalina la maxim .

E zarva mare la casierie... Lumea se agita sa achizitioneze biletele cu 25%...mai ieftin.

In jumatea parcului, iluzionistul Base-Mandrache fost pirat ın İnsulele Maldive, face numere de magie uimind publicul care ramane cu gura cascata.Trucurile acestuia, convinge audienta cıt de duios poate trece foamea prin vidul din ei… Cativa pensionari ışi varsa nimicurile aglomerate ın stomac de curiozitate...

De sub pelerina sa, cu mare maestrie, fabricatorul de magie scoate la iveala vise democratice, idealuri capitaliste, oferte interesante şi de caritate, iar celor care refuza sa aplaude le arata bagheta magica, amenintındui ca ıi v-a trimite ın epoca lui İsus unde vor manca la rand cu cainii.

Din pachetul cu carti de joc, iluzionistul chior de un ochi trage numa’6 . Şase cuburi de gheata ın şase pahare de wisky. Şase blonde cucuiete ın şase paturi. Din palaria de bing-bong scote chiloti Catalin Botezatu şi tirbuşoane. Hai, fiti simpatici şi zambiti…

Neo-magicianul Base ıncearca sa faca pe bengosul. De data aceasta nu v-a scoate iepui din jebon ci America ,dintr-un pahar de Coca Cola. Nt! Numarul ıi reuşeşte cu Romania la exterior. Totul e ca un gol turcesc. Adica e, da’ nu e… sau cam aşa ceva. Ramane pregnanta senzatia ca iluzorul ışi doreşte mai mult decat poate realiza.

Pai mai dragul meu animator, cine crezi tu ca te va mai crede dupa ce ai dat-o aşa de rau cu mucii ın fasole? Eu zic, sa faci un hocus-pocus şi sa scoti din basca o serie nelimitata de afişe cu fata ta şi cu sloganul: LOC DE SCUİPAT!, pe care te sfatui sa le lipeşti prin satiile de autobuze. Pot sa pun pariu ca vei avea mare succes.

EdebiMevzulaR

Niciun comentariu: