luni, 26 iulie 2010

Tratatul de la Trianon expediat in subsidiar de catre p[rimul om al tarii !!!


Foto Palatul unde s-a semnat tratatul.

Tratatul de la Trianon a fost semnat la data de 4 iunie 1920 între Puterile Aliate învingătoare în primul război mondial și Ungaria, în calitate de stat succesor al Imperiului Austro-Ungar, stat învins în primul război mondial. Tratatul a fost semnat în Palatul Marele Trianon de la Versailles de către 16 state aliate (inclusiv România) pe de o parte și de Ungaria de altă parte.

Pina unde ne putem injosi? Pina acolo incit sa iesim din istorie in patru labe si cu suturi in fund?
Am vazut atitudinea Presedintelui nostru superales in legatura cu Tratatul de la Trianon.
Tratatul de la Trianon expediat ca un scuipa, de batrinul marinar printre dinti in subsidiar.
Asta ne arata pina unde merge mintea bolnava, a unui Presedinte care se vrea atot puternic , numai el si numai el care se caciuleste in fata conducatorilor de moment, ai Ungariei si ai slugilor lor din Romania, numai pentru a avea majoritatea parlamentara.Asta a dus la pierderea unor drepturile ale poporului roman si din punct de vedere legislativ si de comunicare in favoarea inteligentei UDMR, care a stiut sa traga foloase din megalomania exacerbata a unui trisor politic, afemeiat si betiov. La asta s-a ajuns ca stiplul nostru in fata expansiunii, de orice fel chiar inventate a Tinutului secuilor(dar unde sin t acestia), cemai le-a ramas numele cu care se agata aceasta, "Piesa trista Tinutul secuitor,Traian Basescu si Trianonul.
Acum am cea mai buna consideratie pentru parlamentarul prof. Alex. Atanasiu, care a dovedit in ultimul timp, ca stapineste o cultura politica si istorica si dinsul spunea ca impunerea, Tratatului de la Trianon sub privirea vigilenta a pres.american Wilson, ca expedierea ca pe un fapt minim de care nu trebuie sa se discute, caci n u merita daca s-ar lua in considerare litera diplomatiei internationale, ar trebui rediscutat in termeni absoluti si noi numai si numai pentru a se mentine la conducerea tarii printr-o gasca de infractori de drept comun, a acestui pustiu din punct de vedere politic, pe care il traversam noi cei multi, fara voia noastra num ai la dispozitia unui bolnav psihic, care nu mai are legatura cu realitatea. Sintem in pericol cu acest politruc badaran, caci ne face un mare rau din toate punctele de vedere.Niciodata nu am fost mai obedienti fata de unguri decit acum. Pentru Ce? Ce e de facut ? In primul rind aruncat din scaunul nemeritat, pe care il ocupa prin inselatorie, jucat cu toti dusmanii tarii, la alba neagra. Si noi gemem amariti sub povara birurilor. Eu spun ca a venit timpul !!!!!Curaj romani !!!
Capul sus, pieptul inainte !!!

Niciun comentariu: