joi, 26 august 2010

Adeptii Hamas in RomaniaAutor: Simona Fica.

ADEPȚII HAMAS DIN ROMÂNIA, CĂUTAȚI PENTRU TERORISM INTERNAȚIONAL DAR ACOPERIȚI DE POLIȚIȘTI DE LA COMBATEREA TERORISMULUI, FOLOSESC LEGITIMAȚII DE „COMISARI”, CU ÎNSEMNELE MINISTERULUI DE INTERNE ROMÂN. EXPLOZIV-NEWS CERE EXPLICAȚII PUBLICE DE LA BLAGA
Mai multi membrii ai organizatiei teroriste HAMAS (care, desi sunt cautati in SUA pentru acte de terorism international, sunt protejati de Birourile de Combatere a Crimei Organizate din Cluj, Timisoara, Craiova, Mehedinti si Caras-Severin), s-au constituit intr-o asa-zisa fundatie numita Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului din România, (O.A.D.O.R.), prin care racoleaza adepti nu doar din mediul islamic, ci si printre tinerii romani din mediul universitar. Intr-o vizita recenta la Cluj, am constatat, chiar la sediul OADOR, ca membrii HAMAS protejati de politia romana, poseda legitimatii false, cu insemnele Ministerului de Interne, si se recomanda a fi… “comisari”. Pentru a usura ancheta pe care ministrul Internelor este OBLIGAT sa o intreprinda in urma sesizarii Exploziv-News, fac publica lista cu personajele din OADOR, multi dintre ei aflandu-se si pe listele FBI si CIA, dar care si-au gasit mediu propice in Romania, sub nasul lui Vasile Blaga: 1. AHMED M. A. SALEH, cetatean palestinian, medic ginecolog, membru O.A.D.O.R , cunoscut cu implicatii in zona de conflict Ghaza. 2. SAKHER AHMED MOHAMED HAMAD, NASCUT LA 15.07.1972. 3. EL AGHA FAWAZ, palestinian cu cetatenie romana, CNP: 1651107227791, Lider al unei alte organizatii extremist, L.I.C.R., din Iasi. 4. ABDELSALAM M SA SULEIMAN, nascut in 01,01,1963 in Iordania, acualmente stabilit in Jud.Mures, membru activ, la Cluj, al OADOR. 5. FARIZ A.M. ALLAQTTA, nascut la
Last Updated ( Tuesday, 24 August 2010 20:40 )
Sursa:http://exploziv-news.ro/
Zilele trecute spunea la tv. Presedintele Basescu ca, Romania este cu Israelul.Daca a apelat la crearea conditiilor pentru Hamas, inseamna ca nu mai are nici bani de buzunar.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Fawaz Fadil Hussein El Agha, liderul comunitatii arabe din Iasi, a dat-o in judecata pe jurnalista bucuresteana Simona Ela Fica, ziarul Exploziv News precum si societatea Intell Desfense SRL cea care editeaza publicatia respectiva. Fawaz El-Agha cere judecatorilor sa oblige paratii la plata de daune morale pe motiv ca in publicatie s-a afirmat de mai multe ori ca are legaturi cu organizatii teroriste, lucru pe care actualul iesean il neaga cu vehementa. Primul termen al procesului va avea loc pe 28 aprilie.
http://www2.iasicastiga.ro/archives/881

Anonim spunea...

Comunitatea araba si Liga Islamica din Iasi au trimis ieri circa 44 tone de ajutoare pentru sinistratii din judetul Arad. Initiativa acestui proiect de ajutorare a sinistratilor din vestul tarii apartine Organizatiei Judetene a Partidului Democrat (PD). PD a primit sprijin pentru a face acest demers posibil din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Politiei Municipiului Iasi si Corpului Gardienilor Publici. Au fost amenajate 12 puncte de colectare a ajutoarelor in judetul Iasi, iar prin sprijinul oamenilor, PD a adunat circa 16 tone de alimente, haine, si materiale de constructii. Un ajutor insemnat l-au oferit Comunitatea araba si Liga islamica din Iasi. "Ne-am gandit sa ajutam cum putem locuitorii sinistrati din Banat. Impreuna cu 7 firme din Liga islamica Iasi am adunat 44 tone de alimente si materiale de constructii", a declarat Fawaz El-Agha, liderul Ligii Islamice Iasi. Cele 60 tone de ajutoare, in valoare de circa 1,5 miliarde lei, care au plecat spre judetul Arad se compun din ulei, ceapa, zahar, orez, fructe, ciment, tabla, clor, imbracaminte si incaltaminte.
(C.E.)
http://www.bzi.ro/comunitatea-araba-si-liga-islamica-ajuta-sinistratii-din-arad-58270#Scene_1

viorica abbu spunea...

primului anonim:
Orce articol documentat si sustinut de surse reale nu poate pricinui nici-un prejudiciu autorului.
Si pe blogul meu m-au speriat cu fel de fel de gogorite ce le-am pus direct la cos.
Fundatia Taiba,subventionata cu bani sauditi cu suborganizatiile ei Liga culturala,Asociatia musulmanilor din Romania vor monopolul asupra comunitatii mmusulmane romane,vor convertiri de fete slabe de inger si de cunostiinte,sarace,vor influenta economica pebtryu spalare de bani si depozit al terorismului,vor mita electorala prin asa zisele ajutoare umanitare.
daca cauza palestiniana s-a fasait si nu mai crede nimeni in oropsitul popor ,daca cauza palestiniana a incetat sa fie vaca de muls, se gasesc alte conflicte cum sunt cele dintre suniti si shiiti,alaviti si moderati.

BANI SA IASA,CA E BINE SA AI BANI.ASTA SI BEDUINII AU DESCOPERT-O, NU DE MULT.

viorica abbu spunea...

anonim 2:
La ce trebuie Liga islamica in Romania -musiu- daca avem muftiat,daca musulmanii au parlamentari in divanul tarii....???
De ce se umbla cu denumiri care induc special in eroare ca Asociatia musulmanilor romani care lasa pe afara 65.000 musulmani dobrogeni,adevarati cetateni romani,devotati tarii,muncitori,seriosi cinstiti si-l impuing inainte pe alde Abu Ola si ciracii lui sponsorizati ca sa propage fundamentalismul religios islamic si arabizarea Romaniei ????
Care vrea el locuri in parlament,impreuna cu imamii scoliti la scoli din Iordania,si readusi in Romnaia,imami care nici macar nu sunt recunoscuti de statul roman ??
Dar platiti si cu cadouri si cu bani sa le faca jocul ??si acum impanzesc forumurile si fac islamizarea debusolatelor care cauta "credinta adevarata "??

Odorica Ion spunea...

Va admir ca sunteti perspicace si despicati firul in patru. Va imbratisez, Odorica