luni, 30 august 2010

Scrisoare deschisa catre toti...... (ciorna)

Foto: Parlamentul European(are ochi si pentru noi care suferim in tacere ?)

Niciodata in toata istoria poporului nostru, nu am fost intr-o situatie mai critica decit acum.Nici in anii 1939-1940 tara nu era atit de vlaguita. Dar tot lasitatea unor conducatorii a facut posibila intrarea in istorie a tarii care nu a tras un foc  de arma la granita, atunci cind am fost somati de catre rusi sa ne retragem administratia din Moldova NOASTRA si astfel am ramas in istorie  cu aceasta pata de lasitate.Dar situatia tarii de atunci era alta si aveam incredere in viitor, ca putem schimba situatia mai devreme sau mai tirziu.Leul era puternic era leu aur, valabil recunoscut peste tot in lume, industria era puternica, insumarea averilor tuturor industriasilor impreuna cu bogatiile tari,  aur, petrol, carbune, griu , Romania fiind grinarul Europei ne facea sa credem  ca la capatul tunelului  de conjunctura, ne asteapta un viitor luminos. Totul in acele momente de cumpara era trecator.Ce insemna  o perioada de citiva ani pentru istoria omenirii,  o clipire?
Dar acum daca ne uitam vedem situatia cea mai dezastruasa a tarii si poporului nostru din ultimii 2000 de ani.
Parca nu mai avem scapare,  in viitorul apropiat.S-a spus mereu ca tara noastra pentru ca , are un popor bicisnic si incapabil de asi alege conducatorii v-a pieri de pe harta Europei. Nu vreau sa aud de aceasta situatie caci, romanii sint capabili dar sint manipulati.Foamea si saracia i-a transformat.
Sub  conducerea acestor canalii criminali, am ajuns in scurt timp in situatia de fata.
In primul rind este conducerea tarii din ultimii 20 de ani. Au vindut pe nimic totul incepind cu fabrici, uzine(pe care le-au numit mormane de fier vechi) si continuind cu bogatiile tarii aur, petrolul,  gazele din subsol, bancile,   minele de carbuni nu ca sint paguboase, sint intretinute de stat din motive politice si datori statului cu miliarde de euro.A mai ramas Rosia Montana.
Nu in ultimul rind este datoria mare facuta  la FMI, Banca Mondiale si a altor   banci.Datorie care pentru stingerea ei, vor trece zeci sau sute de ani de umilinte, foamete, saracie, boli.
Peste aceste mari nenorociri abatute ca uraganul asupra noastra este si  problema ungurilor care profitind de  dorinta venala a primului om al tarii (vai de noi) , au cistigat teren fiind mereu cooptati la toate guvernele care s-au succedat in tara. Acum politica lor cu reacredinta fata de romania, RAPT din trupul tarii, a dat roade si curind se va incununa de succes.
Si nu in ultimul rind este plaga supurinda a tiganilor, care ne storc de vlaga si de ultimele bunuri care ne-au mai ramas. Ne baga spaina in oase cu comportamentul lor de-a dreptul crimial, lasati de autoritati sa zburde in voie. Ei sint cei care ucid batrini, ca sa le fure pensia,fac legea in orase, dispun cu usurinta si cu ajutorul  notarilor si judecatorilor la  luarea cu japca a caselor oamenilor neajutorati,  fac camata dupa legea lor legea tiganeasca a violentei, sint beneficiarii a ajutoarelor sociale de tot felul. Asa mizerabili milogindu-se cum ii vedeti,condusi cu pumn de fier si fara scrupule, de liderii lor fac avedarate ravagii in  insasi  fiinta poporului nostru. Distruge poporul de la temelie. Nimeni nu vede nimic, se lasa totul la voia intimplarii. Anunturile din  ziare pentru a cumpara locuinte, sint conditionate de faptul ca, sa nu fie tigani in bloc. Ca daca e o singura familie sau mai grav 2 gata s-a dus linistea ta, esti implicat fara voia ta in batai, amenintari, devalizarea apartamentului la indicatiile lor, autointitulindu-se sefi de scara, trepte, etc.
Romanii nostrii adevarati traiesc in adevarata enclave , avind legatura doar cu neamurile, prietenii, colegii de serviciu, izolindu-se din ce in ce mai mult,chiar aducind in preajma  prieteni necuvintatori.
Nu vor sa stie ce este afara,urgia dezlantuita, daca bineiunteles are un venit cit de mic dar  sigur siconfortabil pentru a nu avea nevoie de altii. Restul Dumnezeu cu mila sint aruncati in drum de catre  conducerea tarii ajungind in somaj, neplatirea datoriilor la banci ii arunca in strada,  luarea unor bani de la camatari le pune viata lor si a familiilor lor in pericol, bolile  psihice si  ale trupului nu sint tratate la timp. Autointerzicerea  mersului la doctor si a tratamentului adecvat din lipsa de bani.
Ce viitor avem noi acest poppor, macinat de boli si de jaful organizat de alesii nostrii, care ne jefuiesc si de urmatorii 100 de ani transformindu-ne acum in secolul 21 intr-un popor de vite, robi  cu toate ca sintem membrii ai U.E.cu drepturi depline?
Ce face U.E. ? Nimic, ne lasa sa ne autodistrugem singuri. Ce este mai sigur decit sa fim distrusi din interiorul tarii de catre proprii nostrii alesi. Capul sus, pieptul; inainte !!!! papapa    (voi continua, asa cum am promis).
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu: