luni, 30 august 2010

Trucuri pentru a-ti pastra calmul(televiziunile de nisa te imbolnavesc de nervi)

Foto: Bungy Jampingul dezbaterilor politice la tv. vazute de mine(nu-i asa ca am imaginatie bogata?).


1. Încearcă să nu faci din ţânţar armăsar. E la îndemână să te plângi şi să exagerezi dramatismul unei situaţii, însă asta nu ajută la nimic. Specialiştii citaţi de dumblittleman.com spun că este mult mai util să priveşti o situaţie stresantă uşor detaşat şi să-ţi spui că “Nu e mare lucru”, “Mă pot descurca”, “Situaţia nu mă depăşeşte”.
2. Gândeşte-te de două ori
Am incercat toate cele 12 trucuri decomandate de un domn pe  mail.
Ma asez cu calm sa vad si eu o dezbatere serioasa despre cum sa reusim sa iesim din iadul in care traim si nu se poate. Sint adusi tot felul de mameluci de la PDL gen Hoara, acum Popoviciu, Visan, F. Alexandru, Valeriu Tabara si altii de care nu mai vreau sa stiu. Care la orice alta idee din partea opozitiei, imediat spun poezia fiind obligati de Basescu, toti sintem de vina in 20 de ani. Acum spun ca datoriile ultime 20 miliarde sint datorii de 20 de ani, de la Mihai  Viteazu. Dezbaterile astea timpite este ca la Bungy Jamping se coboara si urca vertiginos in functie de rezistanta participantilor la discutii violente. Degeaba un domn cu ochelari, din cind in cind spune sa disciplinam discutia, nu se poate. Asta se numeste diversiune pentru a injumatatii credibilitatea discutiei, mai ales ca moderatorii toti la orice afirmatie spun aveti dovezi?  CNA-ul.Nu toti au furat, numai o parte. Si asa se duce dracului educarea poporului si deschiderea ochilor lui pentru ca deja s-a pus in cumpana credibititatea celor care spun adevarul.
Pentru a educa poporul si a intelege ca a ales o banda de hoti,trebuie spus adevarul cu cuvinte dure, radicale pe care sa le inteleaga si ultimul cioban din munti. Dar asa nu toti, aveti dovezi, se taie ca maionaza toata oportunitatea, de a se face intelesi cei care vor cu tot dinadinsul, sa arate situatia  actuala de faliment a tarii.
Nu o sa ajungem nicaieri, poate doar daca ne luam  hamul si prastia si ultimul sa stinga lumina.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

Un comentariu:

Avram Marian - Gabriel ( Graham ) spunea...

Felicitari pentru blog!
Sondaj pe http://eroii-neamului.blogspot.com/ despre erou eroii neamului.
Votati intre diferite personaje istorice:Burebista,Decebal,Mircea cel Batran,Stefan Cel Mare,Vlad Tepes, Mihai Viteazul ,Constantin Brancoveanu,Alexandru Ioan Cuza,Carol i,Ferdinand,Maresal Ion Antonescu,Corneliu Zelea Codreanu Sondaj pe http://eroii-neamului.blogspot.com/ despre erou eroii neamului.