joi, 9 decembrie 2010

Degringolada satanica din Romania !

La aceasta degringolada satanica, care stapineste tara, imi este greu aproape imposibil  sa apreciez care din situatiile  grave din tara, sau  fiecare nelegiuire luata pe rind si scoasa in evident este prioritara de analizat.  Ce poate fi mai grav decit, saracirea  pina la distrugere a fiintei poporului nostru, in favoarea  clientelei politice, care devalizeaza tara zilnic cu sute de milioane de euro, in defavoarea citorva milioane pentru batrini, copii, mame. "Minciuna sta cu regele la masa". Un invitat la una din emisiunile  care dezbat :))) aceasta situatie din tara, un finantist a spus ceva care  m-a pus pe ginduri si nu mi-a devenit clar nici acum.
A spus ca nucleul dur al averii tarii,  din care se infrupta   calaii nostrii nu este  in PIB-ul tarii. Banii de la buget sint cei care se indura sa le curga printre degete, pentru noi cei care  i-am investit sa ne reprezinte, care le-am dat votul nostru pentru a ne pastori pentru  :"Sa, traiti bine!".
Acel nucleu,  este tinut secret de clica mafiota si nu se discuta  sub legea Omertei(mafiote), si daca  se va aduna oricit de multi bani de pe spatele prostimii,  nu va ajunge niciodata, caci v-a intregi  aceea comoara secreta. Asa ca degeaba tot cerem noi sa stim unde sint banii? Nu intereseaza pe cei care ar trebui sa ne raspunda. Nu le trezeste decit un hohot de ris:))). Cit cinism? Au adus tara in pragul disolutiei, de care profita strainii.  Singurii care  au  cistigat din aceasta  degringolada a tarii sint bancile straine, care au supt toata vlaga acestui popor, care sta  cersind  la cozi de zile intregi, pentru  citeva kg.de faina  primiti de la UE. Dar cit ne vor mai tine  in situatia asta, caci si ei au o mare parte din vina? Faptul ca au imprumutat banda de infractori a tarii( marinarul ales prin frauda) ii acuza la fel si FMI care i-au imprumutat  miliardele de euro, amanetind acest popor. Acum este tirziu caci, coborim pe topoganul dezintegrarii in mizerie. Nu e suficient sa-i intoarca spatele Pres.Frantei marinarului nostru cu ochii zglobii:))). Cind ne trezim??? M-a impresionat  manifestatia studentilor din Anglia. Si  noi ??? Cit sintem de in urma cu constiinta civica, cu jupuirea a 9 piei de pe trupul nostru si asa vlaguit? Sint  de discutat(doar atit?)  ,ultimele  hotariri impotriva acestui popor? Ati vazut cum ies  criminalii nostrii  in frunte cu piticul, mincinos,  Boc spunind : "Am hotarit ". Noi pentru asta i-am ales? Sa hotarasca in locul nostru? Le-am dat prea mare putere, sa hotarasca distrugerea noastra. Si ei spunind ca ne fac un bine, conducind tara impotriva noastra a tuturor, sint siguri ca vor fi alesi si in 2012 si  2014!!!! Si daca dormim in opinci asa v-a fii. Tara noastra impreuna cu noi toti, vom fi o masa amorfa la marginea Europei, ceva ce nu trebuie pomenit, ceva la care trebuie aruncat  de la masa bogatilor Eupopei un rest de mincare,  care ajuta  conducerea  criminala astazi,  impotriva noastra a tuturor.
Sa auzim numai de bine. Caci si marile revolutii chiar si de la noi 1848, au fost facute de o mina de intelectuali curajosi , fara participarea poporului in integralitatea lui :).
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu: