joi, 16 decembrie 2010

Foto de la Shahir Amman Iordania

Nu mai stiu cu ce sa va atrag atentia, asupra  nenorocirilor care se intimpla in tara. Sintem neputinciosi in timp ce Opozitia care trebuie sa ne apere  drepturile in fata rechinilor puterii,  stau imobili si privesc ca la teatru spunind ca asteapta alegerile din 2012!!!!Eu urmaresc cu atentie si pe acesti moderatorii  prosti  bita, care le servesc  ei  invitatilor puterii mura in gura, sa spuna prostiile ce le spun. Spre binele nostru. Ce sa mai zic de asa zisa opozitie, care de la inceput le spune  mincatorilor de cacat ei puterii ca ii respecta, ii cunosc de cit de bine pregatiti profesional sint gingavii  puterii, dar ca nu ar fi de acord cu cutare, sau cutare opinie a lor.  Ce poate agala aceasta prostie. Ca ii respecta ca sint buni profesionisti ? Cum sa mai combate apoi aberatiile lor? Pierd din  combatere 50 % din start.
 Nu au nici o strategie in discutii cu  maimutoii puterii, intorsi cu cheia !
Asa cum ei o tin pe a lor prosto poezie, fiind obligati sa o invete pe dinafara si sa o spuna la tv. fara intrerupere de ce se discuta acolo (ex.  Tariceanu si anii 2007 si 2008 si cu cei 20 de ani trecuti de la revolutie), cu vina opozitiei care vrea sa bage tara in haos, ei opozitia daca nu reusesc sa invete  o poezie idioata, pe dinafara trebuie sa invete citeva propozitii, numai pentru a spune mereu  sacadat ca sa  bruieze,  tot ce se spune acolo. Eu asta ii indemn pe cei din opozitie ca vad ca la tv.  sint cam slabi la minte si umbla cu fineturi. Numai citeva exemple dau. Puterea a furat tot, Puterea se tine de chefuri,  Puterea se tine de curvasarie, Puterea fura tara si o da la Americani(asa a spus asta seara la tv. ca banii imprumutati merg la americani, caci ei nu vor sa ia de la FMI, dar platim tot noi, tot poporul saracit pina la ultima imbucatura. Eu asta nu mai inteleg, de ce platim noi banii  pentru americani? Sint in ceata de tot aici. Am multe de spus pe parcurs in alte articole, dar acum am gasit de cuviinta sa pun aceasta frumoasa femeie din  Iordania, numai si numai pentru a atrage atentia. Am reusit numai citeva cuvinte sa le  cititi?  Stiu ca poate stiti, mai multe decit mine. Dar ramine intrebarea pentru care sint in ceata complert; "De ce imprumutam noi bani de la FMI pentru americani si de ce trebuie sa platim noi tot poporul ????"
Voi mai scrie dupa ce primesc un raspuns, de la aceasta intrebare bulversanta care m-a  aruncat in ceata pe Muntele Kilimangiaro. Curaj ! Nu este razboiul pierdut pentru poporul nostru, este pierduta numai o lupta( am inceput-o oare?) !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu: