vineri, 3 decembrie 2010

Organul lui Terente va fi siliconat

Legendarul organ sexual al haiducului Terente va fi umplut cu silicon. Falusul, lung de 22 de centimetri si tatuat cu un fel de instructiuni de utilizare, care a facut furori in anii 1920, a intrat in 'reparatii capitale' in cursul anului trecut. Pentru ca reconditionarea nu a fost multumitoare, specialistii de la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici vor sa-l trimita in Germania. Pe numele sau adevarat Stefan Vasali, celebrul haiduc Terente s-a nascut in 1895, in satul Carcaliu, aproape de Braila, intr-o familie numeroasa de pescari saraci. In 1916, a facut armata la marina si a luptat in Primul Razboi Mondial. Apoi, a lucrat pe la diversi mestesugari din Braila.

Desi a ramas legendar pentru dimensiunile penisului sau, Terente a avut i-nitial o viata amoroasa neimplinita. Prima nevasta, Ustinia, a murit de ciuma. Nici cu Arina, a doua sotie, nu a avut mai mult noroc. A prins-o cu un tanar grec in gradina, noaptea, si a injunghiat-o. Lucru destul de ciudat ca un barbat dotat ca Terente sa fie inselat de sotie. Desi ea nu a murit, jandarmii l-au legat pe sot si l-au dus la inchisoare. Se spune ca bataia pe care a luat-o acolo l-a inrait si, cand a iesit, a inceput haiducia.

Dupa numeroase jafuri si rapirea, in 1924, a doua tinere virgine pe care le-a dus in barlogul sau din baltile Brailei si le-a siluit, Te-rente devenise deopotriva bandit celebru si amorez feroce. Conform legendelor, datorita prestatiilor sexuale deosebite era cautat de femei, iar banditul raspundea cu placere propunerilor sexuale pe care le primea.
 Astfel, s-a nascut legenda penisului lui Terente, impresionant prin dimensiuni si personalizat prin tatuajul: 'Fut bine si apasat la cioc'. Totodata, Terente s-a dovedit a fi inzestrat cu o inteligenta criminala deosebita: a rapit, a sechestrat, a jefuit si cu greu a fost prins. De el se auzise chiar si in Anglia si Italia.
Haiducul a fost impuscat in gura
Operatiunile de capturare a lui Terente au fost sortite esecurilor si au devenit din ce in ce mai costisitoare, el fiind un maestru al camuflajului. Se spune chiar ca respira sub apa folosindu-se de trestii. Autoritatile promisesera un premiu-record, de 200.000 de lei, pentru a fi prins viu sau mort. In 1927, pe 5 iunie, jandarmii in civil l-au dibuit pe canalul Cravia.

In prinderea lui Terente s-a implicat insusi seful Marelui Stat Major al Armatei, care a venit cu sute de soldati pentru a lua la puricat toate baltile Brailei. L-au incoltit la un stavilar, iar un jandarm a tras un foc de arma care l-a nimerit in gura, dar fara sa-l ucida. A fost prins si dus la un post de jandarmerie, iar, la un moment dat, cand a vrut sa evadeze, a fost impuscat mortal. Autopsia cadavrului a fost facuta de catre medicul legist Maria Zaharescu. Doctorul i-a separat capul si penisul de corp si le-a trimis la Bucuresti pentru a fi conservate.
Profesorul Minovici umpluse falusul cu vata
Penisul lui Terente masoara 22 de centimetri si a fost conservat, in 1927, in stare de erectie de catre profesorul Mina Minovici, devenind piesa in muzeul Institutului de Medicina Legala din Bucuresti (IML).

Dupa exact 80 de ani, organul sexual al faimosului haiduc s-a degradat sever din cauza formolului in care a fost tinut. Din aceasta cauza a intrat la reconditionare. Cu aceasta ocazie, s-a putut constata ca in borcan nu era organul intreg, ci doar pielea penisului, umpluta cu vata ? asa cum se lucra pe vremea profesorului Minovici.

Specialistii de la IML au realizat o solutie noua in care sa conserve penisul, bazata pe glicerina, si au cusut tegumentul cu un fir lat, de rafie, ca sa nu se sfasie. 'Mi-as dori sa incercam o metoda de conservare cu silicon. Este cea mai buna. Problema trebuie studiata foarte atent, pentru ca nu ne putem asuma riscuri cand vine vorba de un asemenea exponat celebru. Pentru ca nu mai exista sistemul circulator al penisului, prin care sa fie injectat siliconul, trebuie facut mai intai un suport pe care sa stea pielea, iar apoi intreaga piesa trebuie cufundata in silicon. Este o operatiune foarte complicata. Daca ea nu se va putea face in tara, vom merge in strainatate. Cel mai probabil in Germania', spune medicul George Cristian Curca, directorul adjunct al IML.
Record:  34 de centimetri
Conform masuratorilor efectuate de medici, 'instrumentul' americanului Johan Falcon  are 22 cm in stare flasca si nu mai putin de 34 cm in erectie, fiind considerat cel mai mare penis din lume.
Johan (35 de ani) spune ca a avut parte de sute de femei, dar si de barbati. El a crescut in New York si si-a pierdut virginitatea la 10 ani, 'ajutat' de o prostituata de 18 ani.

Dupa majorat, Fal-con a ajuns o vedeta a cluburilor si barurilor newyorkeze, aici cunoscand vedete, dar si oameni obisnuiti, cu care inevitabil a ajuns in pat. 'Nu pot sa spun care a fost numarul lor exact, au fost atat de multi! Oricum, cateva sute', a declarat el pentru o revista britanica. Johan recunoaste ca reputatia sa i-a adus si neplaceri si ca s-a plictisit de viata agitata pe care a avut-o pana acum. 'Nu am reusit sa mentin o relatie cu vreo fata, nimeni nu-si dorea o viata linistita alaturi de o persoana care avea renumele meu, acela de taur comunal. Lucrurile se vor schimba, vreau sa ma insor, sa am copii', a mai spus Johan Falcon.
Miki Ginju - Terente si Titina
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

http://libertatea.ro/
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu: