duminică, 20 februarie 2011

Grupul Elena Udrea !

Clubul de la Bucuresti! Romania Incotro?

de Marius-Adrian Porojnicu
Putem deja spune ca intreg scandalul la care am asistat in ultima perioada, a fost legat de disputele interne din PDL, tot mai dese de cand s-au conturat cele 3 grupuri : grupul Blaga, grupul Boc (grupul de la Cluj) si grupul Udrea !
Sefu’ a stabilit ca perdante grupurile lui Blaga si Boc, urmand ca grupul Udrea sa preia sursele, resursele,partidul si guvernul…Daca madam Udrea va fi suficient de inteligenta (bani are, nu?) sa-si cumpere oameni acceptati de populatie cu care sa-si faca un guvern nou-nout, inseamna ca o sa asistam la aparitia omului nou (prezis de Basescu), relansarea in forta a economiei si….castigarea alegerilor !
Hm…. ,mda ! Opozitia unita ?
Din pacate, mult prea slaba, ca sa conteze !!! Si apoi…., de unde sa selectioneze puterea puscariabilii necesari , pentru a arata poporului coruptii natiunii ?!?
Adevarul e ca….intre toti fatalaii natiunii, Nuti-i singura barbata ! Bravos Nuti ! Daca pan’ acum lingaii au lins fel de fel de poponete, de acum, pot s’o faca  si prin fata ! Sigur ca opozitia pierde si o parte din armele de lupta : multi barbati tari in gura, tre’ sa taca, altfel o sa fie catalogati ca misogini (!!!!)
(va urma)
Marius-Adrian Porojnicu
http://stareanatiunii.com/
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu: