miercuri, 23 martie 2011

Zodiacul indian


O stiinta milenara: zodiacul indian

In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac autohton, produs al unei civilizatii milenare, sub o forma succinta, dar si cuprinzatoare in acelasi timp.
  Vulturul (21 – 20 ianuarie)
Tarie de caracter, tenacitate, forta de persuasiune – iata principalele caracteristici ale vulturului, sustinute pe un plan mai profund de noblete sufleteasca si de constiinta clara si exacta a propriei valori.
Caleasca (31 ianuarie – 9 februarie)
In permanenta zbuciumat, cu un neastampar in a actiona mereu in propriul interes, se va avanta in intreprinderi de pionierat. Este, cu toate framantarile sale, dotat cu o gandire lucida.
Apa (10 – 19 februarie)
Fire greu de categorisit, foarte mandra si foarte temerara. O poti jigni grav contestandu-i aceasta ultima calitate pe care o afiseaza in permanenta. Are pretentia de a i se asculta povetele, altfel devine irascibila.
Perla (20 februarie – 1 martie)
Aparentele dure cu care se inconjoara sunt inselatoare, nativul avand in realitate nevoie de afectiune, tandrete si armonie. Gama lui de sentimente este foarte variata si nuantata.
Corabia (2 – 10 martie)
Fire nepasatoare (chiar daca nu pare) si uneori fara scrupule. Arata bine, e impunatoare si multumita acestor doua calitati fizico-psihice va atrage multi reprezentanti ai sexului opus si va incerca sa-si domine anturajul.
Yoghinul (11 – 20 martie)
Nu prea are un scop clar in viata, e sters, retras si straniu. Ii place sa sufere si sa se observe in aceasta ipostaza.

Arcasul (11 – 20 ianuarie)
Cufundat in adanci reverii, rar are contacte consistente cu realitatea. Ii plac enigmele si misterele si isi impune adeseori vointa in fata celorlalti.
Daca doriti sa-l pun  pe tot il pun:)

Niciun comentariu: