joi, 24 martie 2011

Inceput de ciorna pentru introducerea PA-urilor.

“insanity is just a pain that no longer evolves (Emil Cioran)”


Inceput de ciorna pentru introducerea PA-urilor.

Mereu am zis sa incep o campanie impotrica tiganilor si celorlalte   greutati mari de la gitul poporului nostru, inclusiv despre situatia grava din Romania, necondusa, lasata la dispozitia bandelor de infractori  mai ales tigani care au impartit teritoriul tarii intre ei,  impreuna cu maghiarii care vor autonomie  pe teritoriul tarii noastre milenare,  sub privirea blinda a criminalilor de la conducerea tarii.Tara noastra este lasata prada si bolnavilotr mintali de tot felul, romani, tigani, maghiari.  Am asteptat sa  intervina cineva care nu are curaj sa scrie pe blogul lui pentru a nu fi identificat(ii inteleg sa se foloseasca de blogul meu pentru a posta toate nemultumirile si remarcile). Vreau sa se vada cum tiganii sa streduiesc sa profite de deglingolada si cauta sa se romanizeze, iar romanii coplesiti de gindirea tiganeasca, sint absorbiti de apucaturile tiganesti si se tiganizeaza.In concluzie la  impunerea unor concepte de PA-uri scurte pentru mintile care  nu tin la a la long,  am sa pun mereu cirteva cuvinte, la fiecare sfirsit ded articol cit mai scxurt pentru a arata  mereu ca situatia noastra este grava si scurgerile, gunoaiele, mizeriile societatii noastre de acum  isi fac de cap in tara de sus te tot  si pina la ultima fibra a tiganismului. Toti mun cim si traim pentru a propasi binele pentru tigani si celelalte gunoaie a  neamului nostru care au fost mereu ascunse sub pres dar niciodata desfiintate. Un Pa  .... infantil, tovarasesc, intre 2 andrele 2 pe fata si 2 pe dos.
Nu va mirati daca la sfirsitul articolelor, fara legatura cu articolul gasiti citeva rinduri despre  tigani si comportamentul lor, pentru a va atreage atentia ca  special sintem lasati prada tiganilor, pentru ca tara si poporul nostru sa nu  intereseze pe nimeni, mina de lucru sa fie aproape voluntara, sa traim ca in evul mediu slugile la mina  stapinilor tigani, maghiari, etc. 
PA PA PA
http://singurafelina2.blogspot.com/  ( acesta este blogul pe care puteti sa scrieti orice)
P.S. Sint impotriva  milei aratate fata de scursorile societatii, care au in fire lenea, minciuna, hotia (adica gunoaiele societatii noastre care profita de orice conjunctura), care se intorc impotriva noastra a tuturor conform  proverbului facerea de bine e f.... de mama."

Niciun comentariu: