marți, 22 martie 2011

Sa nazuim spre mai bine !!! •  
 • Ma uit cum  discuta pe posturiile  de nisa in special, pina la epuizare, oameni de cea mai mare importanta, specialisti in legile interne si internationale. Ei nu inteleg ca aici in tara, nu exista lege, asa cum nu exista politica externa, a Romaniei.Jefuitorii nostrii ne urasc si  vor eliminarea noastra pe plan international.
  Totul este facut pentru noi, sau mai bine zis impotriva noastra, cu ranchiuna si cu o ura viscerala, pentru distrugerea fiintei noastre ca neam si a teritoriului pe care sintem de peste 2000 ani.
  Starea noastra blegoasa  tocmai asta face, ajuta la  eliminarea  acestui neam si acestei tari prin globalizare, sa nu mai fim autodefiniti prin nimic. De asta se lupta contra nationalismului, singurul care mai poate salva tara noastra, de la eliminarea fizica si teritoriala. Se vrea fim o provincie  tiganizata,  ramasa in urma cu secole, mai ales in agricultura, uitata chiar  de batrina Europa. Nedrept pentru neamul nostru care a fost,  avangarda impotriva turcilor si popoarelor nomade dind timp europenilor sa progreseze  din toate punctele de vedere, inclusiv al legilor si acum sa ne rida in nas ca sintem inapoiati.
  Nu intereseaza pe guvernantii nostrii, care poate sint mina in mina, cu dusmanii tarii noastre bogate, dar stoarsa pina  la ultima picatura de bogatiile ei si anihilarea gindirii noastre colective. Caci ne-am plictisit si dormim, ceea ce face bine  bestiilor care ne conduc. Somnul (r)natiunii naste monstrii. Si inca nu am vazut  partea urita a  acestui comportament.
  A fost mult pina ne-a adus in stadiul de indobitocire, ca acum ne manevreaza cum vor ei.Sa nu ne lasam doboriti definitiv, sa  nu ne putem scula niciodata, de un om josnic pentru care ar fi prea mult si functia de sef de echipa de muncitori necalificati. S-a dovedit si pina acum  in politica interna si in politica externa (inexistanta) ca, habar nu are de nimic in perioadele de trezire din mahmureala,  dupa  vesnicile betii crunte. Palaria lui de Sef al Romaniei este prea mare, pentru tartacuta lui goala pe dinauntru.Curaj ! V-am spu, totul depinde numai de noi de a  scurta perioada de refacere dupa  ranirea grava, a fiintei noastre nationale. Sa fim uniti si sa avem incredere in puterile noastre ca, nimeni nu ne vrea binele in frunte cu conducatorii hoti, de la conducerea Romaniei. Nadejdea este numai in noi. Stiti vorba liberalilor de la inceputul secolului XX, "Prin noi insine".Sint alaturi de voi, aveti incredere in mine. Sa fim demni urmasi ai  generatilor trecute care si-au dat viata pentru viitorul nostru, pe care il considerau asigurat si luminos. Si conducatorii de acum ce au facut? Au facut tara praf si pe noi odata cu tara.
  Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
  http://singurafelina.blogspot.com/

  Niciun comentariu: