joi, 15 decembrie 2011

Caricatura vietii noastreZilnic si de  citeva ori pe zi, vad la tv.  tampeniile debitate de primul betiv al tarii.
Dar nu gasesc nimic care sa ma intereseze pe mine sau pe  noi toti, gloata asta  primitiva care  se uita, dar nu intelege nimic. Nu intelege nici ce ni se intimpla, nici despre ce vorbesc banditii tarii.
In ce stadiu de indobitocire am fost adusi !!!!
Stam ca vitele duse la taiat. Toate astea  presarate cu picanterii despre  vampele  tarii, mari vedete despre care  se spune unde fac sex anormal,  pitipoancele  asa zise moderatoare care,  distrag atentia tocmai cand  este mai important ce spune interlocutorul cu o glumita, sau chiar rascacarandu-se de ras. Eu nu stiu de ce???  Mai un  divort, mai o tiganca ghicitoare, mai o sinucidere, mai un pistolar in trafic, mai  lupta pentru  o tigancusa naravasa intre 2 clanuri tiganesti si uite asa ne trece viata si NE AFUNDAM IN CEA MAI ADANCA HAZNA PANA, NE VA TRECE DE CAP.
Uite ce spune si betivul tarii, despre avioane si noi murim de foame !!!!! 
Ne pregateste sa cumparam fiarele vechi de la altii, sa nu vina alte state sa ne faca patrularea. De grija asta murim noi, nu de foame, de patrulare.
Acum vorbeste de statutul politistului, adica reducerea efectivelor  ca au fost disponibilitati 9.913 persoane si va continua la 7 pers.care pleaca angajaza una. SIC !!!
Dobitocul asta mi-a luat titlul : MURIM DE FOAME SI ACHIZITIONAM AVIOANE !!!


Niciun comentariu: