marți, 20 decembrie 2011

Cersetor deghizat in femeie

Un cerşetor s-a deghizat în femeie voluptoasă. Vezi cât câştigă! FOTO

Tânărul a trebuit să dea explicaţii poliţiştilor
Tânărul a trebuit să dea explicaţii poliţiştilor
"Sofia Vicoveanca" sau, pe numele real, Istvan Barcsa, are 18 ani şi este din localitatea Moineşti- Bacău. Poliţiştilor comunitari le-a sărit în ochi, în jurul orei 12.00, pe Pietonalul Banca din municipiul Botoşani când cerşea mila publică.
Nici nu ar fi avut cum altfel atâta vreme cât tânărul era îmbrăcat în palton galben, avea manichiura făcută iar în urechi purta cercei. Mai mult, poliţiştii au constat cu stupoare că băiatul, deghizat în fată, a scos din sân două baloane.
„Ne-a spus că îl cheamă Sofia Vicoveanca şi este din Moineşti-Bacău şi cerşeşte prin oraşele din ţară pentru că nu are venituri", a declarat Bianca Albu, purtător de cuvânt Poliţia Comunitară Botoşani.

Luat pe sus de oamenii legii şi dus la secţie, băiatul a recunoscut adevărata identitate şi a venit cu explicaţii.
Ca băiat nu prea câştig bani din cerşit de asta m-am deghizat. Mă îmbrac ca fată de ani de zile şi îmi place aşa. Nu mă prostituez, doar cerşesc ca să am din ce trăi", a spus Istvan, alias Sofia care recunoscut că strânge din mila publică în jur de 100 de lei pe zi, mai ales ca mimează un handicap fizic.
Tânărul a scos din sân baloane (Foto: Mihaela Iacob)
Astăzi, poliţiştii i-au confiscat banii şi l-au amendat cu 250 de lei. În această seară, tânărul va fi trimis în localitatea de domiciliu.
Vezi aici mai multe imagini
http://click.ro/

Niciun comentariu: