marți, 20 decembrie 2011

Cine murdareste sacrificiul revolutionarilor ???

După Revoluţie s-a învârtit şi, cum altfel, a intrat în politică. A fabricat mii de certificate de revoluţionar şi a împărţit pământ în stânga şi în dreapta. Acuzat de escrocherii, n-a făcut nicio zi de închisoare.

Citiţi mai mult: Revoluţionarul Bebe Ivanovici - modelul parvenitului perfect.

Bebe Ivanovici un ranit in revolutie cu acte de amarat.
Imi aduc aminte perfect la scurt timp dupa revolutie, cand acest individ s-a prezentat la tv.  fiind  fata in fata cu un reporter. Acolo pleda cauza ranitilor in revolutie, ai caror exponent principal era el. Si cel care ii lua interviu l-a intrebat daca a fost si el ranit, atunci cu toata forta si aplombul  tupeului fara margini, a spus ca  da, a fost ranit. Intrebat fiind unde ??? A   aratat o mana   scotang mijlociul  ca principal  loc al  ranii.
Eu am crezut ca totul este o gluma, chiar  mijlociul in sus interpretand ca totul este o comicarie. Dar  discutiile au continuat cu cautarea lui Bebe, pentru a demonstra o rana nu stiu care, caci interlocutorul se straduia sa vada rana si nu o vedea. Asa ca astfel de oameni  minimalizeaza  si arunca in ridicol CURAJUL ADEVARATILIOR RANITI IN REVOLUTIE.  RESTUL ESTE ISTORIE ...

Niciun comentariu: