sâmbătă, 17 decembrie 2011

Deputati francezi denunta cristianofobia

59 de deputati francezi denunta cristianofobia in Orient si Occident

autor: FrontPress 17.12.2011
Un manifest împotriva persecuţiilor şi intimidării la care sunt supuşi creştinii în întreaga lume a fost semnat de 59 de deputaţi din Parlamentul Franţei îngrijoraţi de violenţa şi crimele la adresa acestora.
Această persecuţie s-a accentuat în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu prilejul tulburărilor sociale şi politice cunoscute sub genericul “primăvara arabă”. Însă creştinii sunt persecutaţi de non-creştini sau de anti-creştini peste tot în lume, şi în ţările Europei, Asiei şi Americii, iar suferinţa lor este întâmpinată de cele mai multe ori cu indiferenţă.
Printre actele cele mai recente, putem evoca asasinatele şi întemniţările abuzive ale creştinilor din Vietnam, o creştină ucisă în India în 15 noiembrie, 130 de creştini masacraţi în Nigeria în 5 noiembrie, dar şi sutele de creştini ucişi în Egipt de sectele islamiste radicale în ultimele luni. Numele de “Iisus Hristos” a fost interzis în SMS-urile din Pakistan. Însă Franţa nu a protestat deloc la aceste orori.
Indiferenţa generală a ţărilor tradiţional creştine este de acum o încurajare a atacatorilor. În Franţa, un crucifix şi trei statui ale Maicii Domnului au fost profanate în Landes. Piese de teatru blasfem, violent şi abuziv sunt jucate în Franţa, fără ca societatea să se sesizeze. Parlamentarii francezi cheamă la o mai atentă protejare şi apărare a valorilor creştine în ţările Europei şi în întreaga lume. De pe Doxologia
H

2 comentarii:

Le Gall : Décrypter Le Système Pyramidall spunea...

ces députés sont de la merde ! Ils son,t soumis au Juif Sarközy et sont là pour févier les électeurs du seul parti français possible : le FN, avec Marine Le Pen !

Le Gall : Décrypter Le Système Pyramidall spunea...

pour Dévier, pardon !