luni, 12 decembrie 2011

Limbricul( nu lind.......:)))) nostru de toate zilele


Ce vad la tv stiri de nisa? Limbricul nostru premier, ne  vorbeste hotarat ca un activist de partid  dinainte, despre faptul ca trebuie sa respectam cerintele si angajamentele pe care le-a luat in numele nostru, betivul tarii. Spunea a mia oara ca trebuie sa respectam  ordinele  UE pentru ca, ar fi vorba de  continuarea masurilor falimentare puse  in experimentare, pe poporul nostru blergit de necazuri. A vorbit iar de 2007-8. Ca abia acum tarile din  occident au luat masurile, pe care noi le-am luat de anul trecut. Sa inghete totul si la ei, cu 2000 euro  pensia si leafa si la noi de 100-150 dolari. Este perfect, este cea mai buna solutie, mai ales pentru intrarea in zona euro in 2015,( sic!) in  taras pe coate si genunchi ca, doar de aceea fac exercitii de rezistenta, babele in jurul bisericilor. Acest mic limbric vorbeste ca a salvat sute de mii de locuri de munca,  de prima casa si despre  protejarea  termica a  blogurilor.
Daca acest  Pinochio cu diploma, debita aceste tampenii,  in orice alta tara, mai ales in cele asiatice sareau pe el, il calcau in picioare si-l faceau  afis de sedinta amanata.  Dar de vina in acest Parlament al Romaniei obedient, este in primul rand opozitia, care motaie  acolo si nu se scoala in picioare si prin tropaieli, batai din palme si fluieraturi  sa atraga atentia ca  dobitocul acesta,  spune numai prapastii.  Dar  ce sa faca ei molai pusi de noi, sa ne reprezinte interesaele in Parlament?  Vad ca Lmbricel vorbeste ca in 2012 vom atrage 6 miliarde euro de la UE.  Vedeti ca se poate? Zis si facut :))) Ca doar  suntem cu Samanta vrajitoarea.Si mai vorbeste de  economie la toate, in afara de Cotroceni si Guvern. Dar parca la  Ministerul Muncii  cheltuielile cu  papetaria si alte mici cheltuieli a crescut cu 700 %. Dar ce conteaza, treaca de la noi. Va repet in orice alta tara din lume daca  ar iesi acest Pinochio, sa debiteze  fanteziile lui sau ale  primului om in stat  in criza bahica, era calcat in picioare. La noi in  Parlamentul Romaniei cu acest" buget realist si responsabil" este lucru de nimic, adica un mizilic. SIC !!! Asa popor asa conducatori. Asta meritam.
Pungasi, pungasi. pungasi si cei mai mari nenorociti alesii nostrii.:( Dragii mei tot gandindu-ma vazind tupeul canaliilor noastre  si a Primului Ministru din  Parlamentul Romaniei, dublata si cu experimentul mondial, fata de noi romanii am ajuns la concluzia ca numai lupta nationalista, ne mai scoate din aceasta  hazna uriasa cu cacat. Am impresionat prin  supusenia noastra in fata mortii prin infometare, organismele internationale. Vedeti cum ne multumeste primul ministru ca, am inteles si am acceptat sacrificiul si il  acceptam in continuare? Asta demonstreaza ca a tace inseamna a aproba si a te declara fara cuvinte si fara gesturi multumit !!! Opozitia vorbeste mereu de alegerile viitoare pe care nu se prevesteste a le castiga si noi ce facem pana atunci si dupa aceea? Cati dintre noi vom mai fii, cate  vieti vor fi pierdute, sau distruse de boli, de.... PDL ne-a distrus in 3 ani, minus un an cat au guvernat cu PSD care, si-au  aranjat  numai sa iasa bine la imparteala functiilor. Vedeti ???? Puterea noastra a celor multi nu sta decat in nationalism, adica patriotism, adica iubire de tara si popor.  
In concluzie iesirea la  lupta, ne mai poate scapa. I-am lasat sa faca ce vor cu vietile noastre si ale urmasilor nostrii ! Nimeni nu ne vrea binele. Europa isi apara privilegiile ei  si noi suntem de experiment, de sacrificiu. Pana la stergerea noastra de pe fata Pamantului, nu mai este mult !!! Sa ne aparam ca, aici suntem stapani de mii de ani si invidiati pentru bogatiile noastre.  La arme!!! 

Niciun comentariu: