luni, 19 decembrie 2011

Niels SCHNECKER cu "Cracanel si Presedintele meu", este ridicol

Se vor nivela asperitatile in timp util ???? Pana la alegeri ?????
Aceasta fosa septica care este politica romaneasca ne infioara pe toti.
Chiar acum cateva minute pe una din tv. de nisa  Petre Roman, vorbea despre  prestatia  submintalo-comunista a  primului limbric al tarii. Nu il admir pe Petre Roman, cel care a impins pe topoganul dezastrului  economic industria "buna de dus la fier vechi", sau cel care a facut proprietari din tiganii din locuintele de ajutor social.
Dar in timp ce-si lua avant  sa expuna   in mod pragmatic,dezastrul tarii in ansamblu din cauza  pungasilor de la conducere, e intrerupt de doamna Oana sa spuna ceva despre partii de ski. Era importanta si acea furaciune dar, a taiat  cand era mai important expunerea nemerciilor, care  erau cauza acestor  furturi ale " baietilor destepti".
Cred ca ar trebui aceste 2 discutii despartite, cele despre  furtisaguri fata de cele care au o viziune  larga, a situatiei din tara si a iesirii din aceasta  mizerie.
Dar de frica desfiintarii postului,  nu cred ca se vrea  o emisiune intre barbati adevarati, care spun  lucrurilor pe nume, neantrerupti si care vor da si solutiile. Eu raman la  convingerea mea ca numai rasturnarea bandei de ticalosi si instaurarea unor noi oameni , daca nu FOARTE PRICEPUTI, MACAR CINSTITI, la conducerea tarii, mai poate indrepta lucrurile. Si denuntarea tuturor imprumuturilor lor(ticalosilor)  ca, atentat la siguranta statului prin infometarea si indobitocirea poporului(nord-coreeni) si  neplatirea lor.
Va este frica ???????  Numai lupta  ne poate scapa de ei si cu cat amanam mai mult, cu atat  ne semnam sentinta mai repede. LA ARMEEEEEE !!!! Curaj, contati pe mine.

Niciun comentariu: