luni, 26 decembrie 2011

In viitorul an 2012, sa fim capabili sa ne schimbam soarta.

Foto: Monumentul Eroilor Sanitari din Bucuresti, Piata Victor Babes.
Obligatia mass-media pentru anul viitor chiar de la inceputul lui este,  sa  se mobilizeze  ca prin toate fortele si la toate nivelele sa faca sa inteleaga tot poporul pericolul ce ne paste,  de a fi promovata mafia actuala la putere si in urmatorii ani.
 Au obligatia patriotica  ca macar acum in  al 13-lea ceas sa se faca intelesi.  Fara glumite, fara pudibonderii, pentru a distrage atentia consumatorului de  emisiuni politice,  fara nici un fel de divagatii. Daca se continua la tv. mai ales cele de nisa, care au un public anume mai avizat care vrea sa stie totul, sa se dea in  spectacol si sa-si arate nu mai spun iar, sa nu supar pe nimeni, defectele transformate de ei in atuu, nu mai facem nimic.
 Daca nu cautam sa ne inregimentam, nu vreau sa zic militar in aceasta obligatie a noastra, de a contribui la schimbarea  mizeriei in prosperitate, suntem niste criminali in frunte cu  moderatorii, formatorii de opinii.
Nu este de gluma, incepand cu anul viitor trebuie cu orice pret si cu toata demnitatea si iubirea de tara si popor sa facem totul ca, in cel mai scurt timp sa ne schimbam soarta. Soarta este in mana nostra si nu avem dreptul sa  ne batem joc, de soarta unei tari binecuvantate de Dummnezeu si de  un popor biciuit si ingenuncheat pana, s-a facut una cu pamantul.
Acum suntem chemati de istorie sa aratam ce suntem niste lasi, care linge piciorul care il loveste, sau urmasii inaintasilor nostrii care au luptat si cu pretul a  milioane de jertfe, au  crezut ca ne-a asigurat un viitor fara razboaie si fara nici un fel de violenta de orice fel. Daca am pierdut etape lasandu-i pe acesti criminali sa ne anihileze  aproape in totalitate, acum este vremea sa recuperam. Si prin televiziune  moderatorii si invitatii au obligatia sfanta, sa termine cu  superioaritatea lor si cu  mitralierele lor vorbitoare si sa ia lucrurile in  serios. Poate ei nu sunt constienti ce importanta mare au.
Trebuie sa vorbeasca putin, sobru si serios. Gata cu glumitele si divagatiile de orice fel. Lucrurile sa fie spuse clar pe intelesul tuturor si chiar daca supara sa fie repetate, pentru a  intelege pe deplin despre ce este vorba. Este vorba de viitorul nostru si al copiilor nostrii. Si de faptul ca nu trebuie sa ne batem joc de inaintasii nostrii, care erau adevarati patrioti caliti pe campurile de lupta intre Stalingrad si Muntii Tatra, si care ar fi pornit asa cum erau mutilati si mari mutilati de razboi, inca odata la lupta sa schimbe  soarta tarii din "tara invinsa" in "tara invingatoare". Ce mari patrioti au fost si noi..... ce facem? Macar dati cu gura la tv. sa  treziti patriotismul caci, acesta daca nu este clar definit, se poate cultiva. Eu ma voi stradui pe cat pot sa scriu  despre acest subiect VIITORUL NOSTRU SI AL URMASILOR NOSTRII. Dar sunt una  si prin tv. se raspandeste in toata tara  indemnul de a stopa nelegiurile.
Ati vazut pe Ana Pauker in 1,3  min. ce a vrut sa spuna  si a inteles  toata lumea, ca comunismul s-a instaurat la 7 nov.1917 in Uniunea Sovietica si imperialismul este pe duca. 
Nu indemn la violenta verbala, ci la a spune calm pentru toti care este situatia si ca trebuie schimbata pentru binele nostru si al copiilor nostrii. Sa fim la inaltimea inasintasilor nostrii!!!! Sa recuperam ce am pierdut. Curajjjjjjjj ! Totul depinde numai de noi !!! Numai sa vrem cu adevarat si sa fim bine in drumati !!!! Un an nou cu ganduri bune si mai ales cu fapte bune !!!!! Odorica

Niciun comentariu: