duminică, 25 decembrie 2011

Suntem aruncati in groapa cu lei, a finantelor internationale.

Mi-as dori ca in acest an , sa  pot sa ma mobilizez cu toata forta mea,  pentru a scrie  in fiecare zi un  articol mobilizator, pentru a deschide ochii si a da forta si incredere in  puterea noastra a tuturor.
Spun asta pentru ca nu vad nici un fel de posibilitate pentru noi toti  si pentru tara noastra vlaguita de excrocii care ne conduc, pentru a plati datoriile uriase, puse in carca noastra fara voia noastra. Stiti cat de greu si cu ce sacrificii am platit datoria pe timpul lui Ceausescu ? Nu mai avem un dolar datorie, ci aveam noi cateva miliarde bune de dolari, de primit de la datorinici precum Irak, Libia, etc.
Atuncarea tarii si a poporului nostru in groapa cu lei a finantelor internatoanale, prin asumarea raspunderii celor care ne conduc la pierzanie, nu se poate anihila decat intr-un singur fel.
Printr-o noua revolutie, adica o revolutie reala nu o mascarada de revolutie, in care sa pice in picioare tot cei care au fost.
 Acest refuz apoi, de a plati datoriile impovaratoare  il merita occidentul care, in cardasie cu  nemernicii nostrii, au facut acest experiment inuman pe noi, pentru a ne reduce la  zero toata existenta  noastra pe acest pamant de mii de ani. Si uite ca se poate, un  popor intreg in cativa ani, ne-au adus jvrele, in  stadiul de animale, care nu gandim, nu reprezentam nimic in ochii  mafiotilor  tarii si nici in ochii nostrii. Cu ajutorul mass-media  sa putem sa atragem atentia ca suntem  pe cale de a fi ANIHILATI, CACI NU PUTEM PLATII ACESTE DATORII, CARE SE ROSTOGOLESC ASUPRA NOASTRA, FARA CEREREA NOASTRA, FARA IMBUNATATIREA VIETII NOASTRE. ACEST CARNAGIU LA PROPRIU, SE FACE IN MOD VOIT SI TREBUIE SA PUNEM PUNCT ACESTUI SACRILEGIU.
 NUMAI PRIN RIDICARE LA LUPTA, PUTEM  STOPA ACEST FENOMEN FARA SA MAI ASTEPTAM OPOZITIA  SI EA TICALOASA CA, A PUS BAZELE ACESTUI  DESFRAU FINANCIAR.
Cu vorba buna, cu talk-show-uri nu mai merge.  Odata cu inceputul noului an, sa se analizeze  o actiune  bine gandita si compacta pentru a reusi sa iesim din acest  marasm. Altfel daca asteptam alegerile viitoare tot asceasta  soarta o sa o avem. Atunci vor  lupta  banditii tarii sa puna mana pe putere, chiar daca nu sunt alesi corect si tot la dat cu parul in  cap ajungem. Si datoriile tarii vor creste si mai mult. Asa vrem sa petrecem si  Craciunul viitor? Fata nici o speranta?
 Eu imi doresc sa  scriu zilnic, fara  a  micsora virulenta  verbala, ca sa trezim si sa  fim intelesi  macar pe cei care au  cablu. Sa nu ne mai pierdem in discutii sterile gen "aveti dovezi" ?
Aceste canalii, sunt asezati pe  teren mai subred decat Ceausescu si  se bizuie doar pe indolenta noastra, pe deznadejdea noastra, prin infometarea noastra,  transformandu-ne in animale cand ne arunca citeva provizii primite si alea de la U.E. Si UE sa le fie rusine ca,   patroneaza  aceasta gasca insetata de singe, csre sunt calaii nostrii. Atat imi doresc sa  pot macar prin scris, sa  atrag atentia  si chiar mai mult ca suntem ingropati de vii, dispretuiti de toti. Asta am tras si eu concluzie, ca noi albii suntem acum macelariti si de aceea se da atata putere tiganilor ca sa fim   socotiti si noi  romanii ca si ei, un popor fara identitate si fara demnitate si  sa  nu mai fim vrednici de  acest pamant. Drumul este inceput, romani=tigani, romana=limba tiganilor. Mai putem oare sa   rupem aceste lanturi cu care suntem legati si pe care nu le meritam? Astept din partea dvs. sfaturi intelepte cum trebuuie sa  procedam??????  Eu cred ca putem. CURAJJJJJJ !!!!

Niciun comentariu: