marți, 27 decembrie 2011

Un amant pe care toate ni l-am dori dar, nu si la pat :)))

Stiam mai demult ca,  vampele(curvele) maritate si cu familie  adica copii lor, de marile sarbatori CRACIUN,  AN NOU,  PASTE, STAU ACASA CU FAMILIA, PREGATRESC DE TOATE CA, SA FIE SOTUL(PROSTUL) MULTUMIT SI SA POVESTEASCA CE NEVASTA GOSPODINA SI CUMINTE ARE. Ca dupa sarbatori isi scot ei parleala tot ANUL BATANDU-SI JOC DE DOBITOC:))) asta e altceva.
Dar acum CE VAD LA CEL MAI INALT NIVEL, NR. 1 SI NR.2 IN STAT FAC  CRACIUNUL IMPREUNA CU FETELE NR-lui 1?
Ce nevasta, ce barbat ?  CEI RAMASI ACASA POATE, ROZANDU-SI UNGHIILE PANA LA COT, pentru ca lacomia de avere este mai mare ce fac?.  Sau nevasta numarului 1 facand rauri de lacrimi pina la Dunare dar, nu ca  sarbatoarea langa un alcoolic este  de dorit ci, pentru ca se face de ras la o tara intreaga.
Poate  toti se AXEAZA PE FAPTUL CA,  BETIVUL NR. 1 NU E BUN DE NIMIC LA PAT. IL IMBETI PANA SE PISA PE EL SI PE URMA, TELEFON LA  PERECHE. STAI LINISTIT CA NU S-A INTAMPLAT NIMIC . :)))  DOAR NE-AM MARIT AVEREA.
Ce cauta fetele  primului om in strat la petrecerea de Craciun  cu amanta? De sanchi, sa dea  dovada ca nu s-a intimplat nimic numai ca, s-au saturat de mutra mamei si a sotului din tot anul, dar sa mai le vada si de Craciun.
Am ajuns ca, curvasaria  sa fie afisata  strategic,  in bataie de joc la  demnitatea familiei(celula de baza).
Macar curvele  tarii stau cu familia de sarbatori, sa dea impresia ca este, ceea ce nu este. Acestia sunt mai nenorociti ca  toti si un prost exemplu in  morala pe care se caca.... fara rusine.
Ne mai miram in ce  mocirla  urat mirositoare ne scaldam cu totii????? Jos cu infractorii de toate tipurile care ne conduc !!!! Nu continui ca am cuvinte grele de spus, greu de  reprodus:))))))

Niciun comentariu: