joi, 17 mai 2012

Cateva aprecieri de moment ....


Foto: Constanta 2 febr.2012.

ATUNCI CAND NU MA UIT LA EMISIUNILE DE DEZBATERE LA TV. SUNT MAI LINISTITA. Cand vad  incotro se merge  si acum dupa instalarea  noului guvern, care actioneaza ca un melc tarandu-se, ma apuca supararea.  Din  motaiala  in pat odata ma scol si  comparativ cu cei de la tv. ca in zicala "capra sare masa, iedul sare casa",  parca imi dau foc la fitil.:)))
Datorita educatiei pe care am primit-o si  societatii comuniste in care am trait,  am o abordare mai abrupta. Nu am pomenit la nivelul societatii in care mi-am dus existenta  ca,  sa traiesc  astfel de neghiobii cu voie sau fara de voie.  Poate mai sus  se faceau, dar noi ceilalti nu stiam si eram apreciati la justa valoare. Nu ma pot obisnui cu aceste golanii care ne sunt prezentate ca o situatie normala.
Ma gandesc cu groaza in ce fundatura suntem :(
 Si Ponta cu echipa lui sunt  mototoi mai rau ca niste mosi de 80 de ani.
Acum trebuiau luate lucrurile in serios  si cu mare graba schimbat macazul. Dar ei ce fac? Imi dau impresie ca sunt fiftiy- fifty cu fostii  si Basescu.
Faptul ca  intarzie la   pedepsirea prin decapitare a institutiilor statului care ne-au facut atata rau, nu este de bun augur !  Ii lasa sa se taraganeze  darea socotelii, pentru ce au facut si in timp se pierde evidenta vinovatiei. Totul se va transforma intr-un fum care se va indeparta si pana la urma se va sterge. Ce exemplu sa dea celor care  s-au asezat la ugerul vacii  sa-l mulga , adica Romania?
Iar repet ca de aceea  toti incrimineaza miscarile de DREAPTA, caci acestia contra, sunt complici cu hotii toti si nu vor sa se taie raul din radacina, pentru ca altii sa nu mai faca. Mai bine le taia cate o mana de preferinta dreapta, ca sa se stie ce au facut si sa  nu se poata sterge nici la chiur si nici sa duca lingura la gura.
Fara masuri ultra severe, nu se poate face nimic.
Chiar acum se spune ca  4 banci grecesti din Romania sunt in cadere libera  cu aproape 30 miliarde de euro pierdere. Ca daca Grecia pica si asa se spune ca va fi pentru ca vin la conducere pe 17 iunie(in urma alegerilor), partidele extremiste care vor  sa rupa legatura cu  UE si FMI si vor nu plateasca nici o datorie, SAC!!!(asa cum am zis eu ca trebuie facut in Romania) si  trec la drahma,  turism, au mii de insule sa le vanda au si vor trai bine mersi. Da noi ce facem? Romania cum spunea un telespectator va supravietui prin satenii  care treiasc din produsul de subzistenta, in timp ce orasenii vor  manca asfaltul. Va readuc in atentie   cartea despre Firma KRUPP, care  pana la venirea lui Hitler la putere in criza economina din 1229-1932,  sub care se spunea ca inflatia in Germania era asa de mare incat  preturile  se schimbau de 5 ori pe zi si cand plecai sa iei o paine  mergeai cu roaba cu saci de hartii, adica bani. Nu e de gluma, insa sunt cu sufletul impacat ca  ucigasii nostrii si mai ales ale sufletelor noastre, vor trai ca belferii 1000 de ani si vor hahai pe acolo in tarile calde de prostia noastra.  Ce face acum Ponta echivaleaza cu frectie la un picior de lemn. Trebuie luata treaba in serios, dar .... vedeti de aceea spun  sefii blogurilor, ca sunt violenta si indemn la violenta. Asa ca..... Curaj !

Niciun comentariu: