luni, 28 mai 2012

Mitraliere cu recul


Cand se va lua si la noi in calcul o strategie  a televiziunilor mai ales cele de nisa pentru a  se analiza  cum trebuie procedat pentru a atrage si a nu-i enerva pe telespectatori.
Aceste mitraliere cu recul  asa zise moderatoare care,  intai vorbesc si apoi gandesc si de aceea reiau  propozitiile si chiar idei proaste bineinteles, pe care le mai impaneaza cu alte prostii, mai mari decat capul lor.
Pentru ca, poate pentru distractie cativa  se amuza, nu trebuie sa ne streseze pe noi ceilalti si sa com promita actorii principali ai alegerilor politice din Romania.
Patronii posturilor nu-si dau seama ca joaca soarta tarii pe o carte,(pentru ca televiziunea patrunde in  toate colturile tarii la toti alegatorii) si aceasta este  moderatoarea care isi impune punctul de vedere si duce in desuetudine orice  gandire serioasa.
Dar pensia lui bunica, dar mama, dar eu ce fac  cu banca ? Si alte  ineptii care deturneaza atentia de la viitorul tarii, la  problemele marunte ale fiecaruia dintre noi. Nu zic ca nu sunt importante aceste probleme si nu fac parte din viata noastra, dar  pana nu curatam graul de neghina nu putem spera la nimic bun.
Vedeti ce se intampla cu schimbarea guvernelor si ramanearea la aceleasi metehne.
 Cum vin la putere  noile guverne se  prind in   bratele catacatitei  mafiote, care  sunt interpartinice si cu o veche experienta. Noile guverne nu au ce face si incep si ei ca si ceilalti sa ne prosteasca vorbind de viitorul nostru luminos, bla, bla, bla.
Daca  realizatorii de emisiuni politice nu vor lua taurul de coarne si nu vor termina cu aceste   moderatoare care fac emisiuni pentru familia lor, mama, tata, bunica si matusa, sa se vada ca ele  au inclus si familia, noi ne vom zbate inca 100 de ani(daca vom mai exista), ca sa scoatem capul la suprafata din haznaua asta plina cu cacat, sa respiram putin aer curat, care nu ne va folosi decat sa mai lungim putin  agonia.
 Pentru a schimba starea asta de spirit negativa, trebuie sa incepem cu cei care  formeaza opinii si con stiinte.
Cat timp vom tine pentru distractie numai niste, mai ales femei, mitraliera cu recul pe post de jucarie, nu avem la ce spera.
Dupa o astfel de emisiune nu raman in  mintea noastra, decat cuvintele neclare rostite cu viteza, reluate si presarate cu da, da da.  Acum cand se prefigureaza alegeri cu  final ambiguu, sa  dam bice noi, decat sa primim pe urma.

Niciun comentariu: