marți, 15 mai 2012

Parerea mea....


Vad ca acum se bate moneda la tolk-soaiele de la tv. ca,  Grecia  este in pericol mare dupa ce se vor face noile alegeri pentru ca  ANARHISTII, recte EXTREMA DREAPTA si EXTREMA STANGA(care au avut peste 20 % la alegeri), vor sa nu mai plateasca  datoriile imense peste 400 miliarde de euro imprumutati de la FMI si de peste tot si se va ajunge in situatia Argentinei. Fie vorba intre noi v-am pus articolul cu Argentina care nu mai are treaba cu FMI si ii merge bine.
Un singur lucru desparte Romania cu 150 miliarde de euro datorie si Grecia cu peste 400 miliarde de euro este ca in Romania au furat MAFIOTII care ne-au condus in timp ce in Grecia au furat cu totii, si  conducatorii tarii dar, au dat salarii si pensii cate 14 pe an, duble la Craciun si Paste si veniturile au fost substantiale. Deci au trait cu totii si traiesc si acum bine.
 La noi, am scris in mai multe randuri ca nu trebuie sa platim datoriile, numai o transa de 20 miliarde euro, din 2009  de imbrumut la FMI si peste tot  la cei care le-am cerut, bani care s-au dus pe campania electorala a lui Basescu si compania  in frunte cu  europarlamentara de succesuri !
Daca cineva gandeste ca  s-a procedat bine ca, ne-am indatorat mai mult decat eram datori si vad ca se spune ca totusi nu suntem suficient de datori, pentru  parasutistele tarii, adaugata si  parlamentara de succes si alegerea  fara nici un pic de gandire a unui neica nimeni betiv in porturile lumii, este parerea lui si  cei care sunt de acord, isi merita soarta.
Parerea mea este ca nu avem de ce sa platim curvasaria altora si  tinerea in stare de betie a unui neispravit numai ca sa platim noi. Noi care nu suntem un popor ingenunchiat, ci un popor in branci, pe burta.
Este ca si cum  dvs. ati lua bani cu imprumut de la o banca si ati trai bine mersi cu o gloata de derbedei  si m-ati pune pe mine, ca o surcea fara chiloti in chiur sa platesc.
Dar am impresia ca  incepe sa se ia atitutine  in fata acestei opinii, pe care eu mi-am exprimat-o in scris in mai multe randuri, dar altii o gandesc, ca o astfel de razmelita inseamna razboi. Sanchi ! In Argentatina nu a fost nici un  razboi doar cateva  geamuri sparte, pe unde s-a intrat in magazine si au luat de-ale mancarii.
Chiar asta se discuta la tv. azi ca se va ajunge la razboi, dand exemplu cuvintele de anul trecut ale unui mare economist vizionar plin de  recompensari onorifice ale  institutelor  recunoscute ale lumii.
 Asta e parerea mea ca daca se va  schimba macazul si unii spun ca din luna iunie incepe sa se plateasca datoria, altii spun ca s-a amanat in 2013,  datorie insumand 5 miliarde de euro pe an, trebuie sa ne opunem ca nu ne-a chemat la chermezele  lui  cel  aburit cu  pitipoamcele lui, pe noi si nu am mancat noi bunatatile si nu ne-am plimbat noi cu elicopterul etc., etc, plus toate cinstirile pe unde a mers  si nu l-a bagat nimeni in  seama, dar era acolo la fotografia de grup, la masa si dadea semnatura cu data eronata de care a facut mare haz cu hahaiala lui de om prost (dar care ne reprezenta pe noi).
Nu am fost noi acolo, ca macar sa punem degetul.
Eu am vrut doar sa va atrag atentia ca se spune ca,  daca nu vom plati datoria pentru  cel mai iubit si curvele lui impreuna cu gasca lor de  banditi, va fi razboi si asta este adresata poporului si mai ales  DREPTEI ROMANESTI, despre care chiar se evidentia cu bucurie ca nu este inca partid, care sa participe la alegeri.
 Inca odata va spun  ca nu trebuie sa ne inrobim  ca, suntem in pozitia taras nu in genunchi,  sa platim  o datorie din care nu am vazut nici cat sa cumparam  o ceapa degerata. Ei si-au pus bine miliardele de euro si cred ca scapa cu fuga sau cu  cativa ani de puscarie cu suspendare, sa  se gandeasca ca tara are si sapun  si franghie, daca nu are gloante. 
P.S. Va readuc in memorie  presedintele unei tari  din tigrii Pacificului care a fost condamnat la moarte dupa 5 luni de la alegeri pentru ca si-a tras 5 gagici carora le-a luat la fiecare cate o  vila. Nu au mai asteptat sa puna tara pe butuci. S-a cerut comutarea pedepsei pana la urma, cu inchisoare pe viata. Nu stiu ce s-a mai intamplat ca  nu am urmarit cazul.  Va repet  nu trebuie sa platim  distractia fara limita si bun  simt al unora, care si-au batut joc de noi toti fara mila. 

Niciun comentariu: