luni, 28 mai 2012

Un articol LUCID


Beneficiile unei democratii demografice prost inteleasa


Sper ca acest articol sa nu fie considerat RASIST, ci numai LUCID.

Nu am inteles niciodata si nici acum nu inteleg de ce  in privinta populatiei  se lasa lucrurile la voia intamplarii. Sa  apara pe lume toti fara nici o rezerva in asa fel incat cei  apti de munca si inteligenti sa munceasca pe branci pentru a intretine tot felul de neispraviti, ca asa este bine.
 Ei nu folosesc nimanui  sint o plaga rusinoasa si trag popoarele inapoi.
In Romania saracita de bandele mafiote de la conducerea tarii ce au adus?   Au vrut  locuinte sociale, au vrut  ajutoare, au vrut pana la urma sa puna laba lor, pe grumazului poporului.
In America  albii au ajuns in minoritate. In tarile occidentale musulmanii isi impun apucaturile lor inradacinate de o mie de ani si impart bogatiile si traiul bun cu ei.
Noi toti, pe tot globul ce facem?  Suntem obligati sa mancam alimente contrafacute, pentru a avea cu totii ce manca. Impartirea frateasca a vietii noastre, a muncii noastre cu cei care nu muncesc (ex.tiganii), impartirea mancarii cancerigene cu  totii, la ce lucru bun duce?
Duce la  slabirea fibrei sanatoase omenesti. Mai devreme sau mai tarziu se va pune problema asta. Sa ajungem la o  stabilitate fizica si psihica a  oamenilor care merita sa  duca mai departe  esenta vietii, sau sa lasam toate fiintele  care in mod nejustificat traiesc pe umerii nostrii sa ne traga in jos, fara putinta de a opune rezistenta. De aceasta  autoimpusa inchisoare nu putem scapa. Suntem in lanturi.
Noi trebuie sa traim si sa muncim pentru noi si pentru ei, trebuie sa fim  oprimati, caci toti ne trag la raspundere pentru fapte facute si nefacute sau posibile de facut.
Rasismul manifestat la extrem, asupra  celor care  prin munca si abnegatia lor duc inainte societatea  pamanteana  trebuie sa ia sfarsit. Munca si corectitudinea se dobandeste in familie, dar si lenea si smecheria cu orice pret, tot in familie se dobandeste.
Daca nu punem piciorul in prag vom ajunge cu totii sclavii celor care  nu au nici un  merit, decat acela de a se preface slabi si neputinciosi. Ca sa nu trebuiasca sa mintim, sa jucam teatru facand pe imbecilii  si gandindu-ne ca pentru a duce mai departe  tot ce este mai bun in lume,  trebuie sa curatam graul de neghina.
Vad ca cei muncitori si cinstiti, sunt  la treapta cea mai de jos a societatii si profitorii sunt catarati in capul lor.   Nu stiu daca vom apuca schimbarea de tactica  in generatia viitoare dar, fara o tactica  severa nu se va ajunge decat la nimicirea pamantenilor si ramanerii tuturor gunoaielor care o vor popula  ca niste animale preistorice si care se vor hrani cu radacini.
Exemple  cate vreti va voi da eu personal.

Niciun comentariu: