vineri, 29 noiembrie 2013

Apel catre "AURA"


Aura medic stomatolog in Bucuresti"trimite-mi drapelul Romaniei"

Cat am fost in spital mi-ai luat drapelul Romanei si ai spus ca l-ai aruncat la  groapa de gunoi al orasului Ploiesti. Te rog sa-mi trimiti altul prin posta rapida, ca nu am gasit acum sa cumpar.Ai spus cand eram in  spital ca-mi iei altul cu franjuri. Nu vreau  unul costisitor,  vreau asa cum era al meu din material sintetic, dar cu incarcatura patriotica. Pe langa drapel ai luat totul din  casa.
In  pachetul cu drapelul poti sa pui si din  lucrurile insusite de tine.
Dar de la iesirea mea din spital, cine te-a mai vazut ? Asa vrei tu sa fii nora mea, binecuvantata? Arata ca nu esti o bozgoroaica de cea mai joasa speta, care  urasti Romania tara in care te-ai nascut si ai crescut !!! Nu spuneai tu ca  generatia ta este cu alte conceptii ? Asa este la Oradea unde te-ai nascut?
Sper sa nu fac  apel public la  cine te sustine in infractiunile pe care le comiti, profitand de starea celor care nu se pot momentan apara.
Urgent trimite-mi drapelul caci de aceea am cumparat drapel, acum  multi ani ca sa il abordez de Ziua Nationala a Romaniei si de alte Sarbatori ale Romaniei !  Puteam sa merg la cofetarie sa iau un  tort mare pe banii pe care i-am dat pe drapel. Daca nu,am sa postez zilnic acest apel, ca sa intelegi ca nu ai dreptul sa-ti bati joc de tara care te  ingaduie.
Pentru apararea drapelului au murit  sute de mii sau chiar milioane de soldati romani, dar si unguri care au luptat in cadrul razboaielor purtate de Romania, ex. luptele de la Cotul Donului. Astept urgent, repararea acestei erori facute de tine cu ajutor celor care imi vor raul.
Cum s-a putut ca prima data sa pui ochii pe drapelul Romaniei si sa-l arunci la groapa de gunoi a orasului ?
Este inexplicabila ura asta si fata de  inaintasii mei care au luptat in razboaie si le-ai aruncat fotografiile si scrisorile de pe front. Cu ce te-au deranjat ei ??? Ca nu au fost tradatori ca etnia din care faci parte ?
Purcede urgent la repararea acestor nemernicii si sa ne vedem fiecare de treaba lui.Sper ca mama ta de la Oradea sa-ti dea un sfat bun, in al 13-lea ceas.
Pune la Curier Rapid ca Posta este libera in  acest weekend.

Niciun comentariu: