sâmbătă, 31 mai 2014

Ultraj


Ultraj în India pentru viol și perdeaua de doi adolescenți

Violul în grup și perdeaua de două adolescente Dalit (de neatins), în nordul Indiei a ridicat un val de indignare populară împotriva poliție acuzați de lipsa de acțiune în multe cazuri de abuz sexual în China.    
Cadavrele a doi veri, varsta cuprinsa intre 14 si 15,  au fost spânzurați, miercuri, de un copac mango  în orașul de Katra, în statul Uttar Pradesh, după ce marți noapte a dispărut după ce a părăsit domeniul de a urina lipsit de toaletă.
Fratele unul dintre ei a plecat în căutarea de a vedea care nu sa mai întors după ce căuta în zona și  a constatat că a păstrat o casă în sat , dar atunci când familiile fetelor solicitate care se elibera, a refuzat răpitorii, a declarat canalului  NDTV
Apoi, familia de adolescenti sa dus la poliție pentru a cere ajutor, dar  ofițerii au refuzat să înregistreze plângerea. " Când m-am dus la secția de poliție, primul lucru pe care l-am întrebat de poliție a fost casta mea. Când le-am spus ceea ce a fost, au început să mă abuzeze ", a spus tatăl lui o victimă la  BBC.  A doua zi, fetele au fost agățat arbore.
Pentru că ei  au arestat cinci persoane , printre care doi ofițeri de poliție care au fost acuzați de "conspirație criminală" pentru a nega ajutor pentru familiile victimelor.
Young  a fost răpit de către un al treilea polițist , Awadhesh, și doi dintre frații săi și Urvesh-Pappu, care au fost  arestați și acuzați de crimă și viol , precum și alți doi bărbați, care sunt fugari.
Organizația pentru drepturile omului Amnesty International (AI) a constatat că  asprimea cauzei și inacțiunea poliției a fost pentru că fetele au fost de neatins de grup, sociale, care ocupă treapta de jos in sistemul de caste.
"Deși în India sunt protejate de Constituție și de legi speciale, castei Dalit (Untouchables), și în special femeile sale, se confruntă cu  mai multe niveluri de discriminare și încălcare ", a declarat un activist de AI în India Divya Iyer, care a declarat că  suspecții apartinut unei caste superioare .
"Știm că membrii castelor dominante  folosesc violența sexuală împotriva Dalit ca un instrument pentru a pedepsi, umili și susțin putere  (vs Untouchables), "a spus el Iyer.
Atacurile asupra femeilor și violența sexuală sunt în centrul atenției publicului mai ales din violul în grup și moartea unui student pe un autobuz în New Delhi în 2012, ceea ce a dus în masă Un protest și  a determinat guvernul să-și înăsprească legile împotriva delincvenților sexuali .
tn
Oprește-te, tu nu sunt mai puțin femeile, nu mai puțin, ca o persoană, fiind de un alt grup, aceste idei au dus la războaie, la nivel mondial, aceasta nu este acceptabil ca un investițiile eciba țară în curs de dezvoltare de fraieri bogați atunci când se întâmplă aceste lucruri, legile trebuie să fie inflexibil, greu și aplivarse, dreptate pentru acești copii și pentru toți cei care suferă barbarism de națiuni care nu reușesc să se califice în calitate de om, chiar și cel mai respectat de animale au

Niciun comentariu: