luni, 31 august 2015

Acuzatii fara explicatii


Vad ca in continuare se acuza liderul Miscarii Legionare Corneliu Zelea Codreanu, fara a ne explica  pe intelesul tuturor pana si al meu, vina DE CARE S-A FACUT VINOVAT SAU DACA A FOST O REGLARE DE CONTURI INTRE REGELE CAROL AL 2-LE si PARTIDELE pe pe esicherul politic de atunci,pregatite pentru a fi luate pe faras, cand a fost condamnat la moarte. Pregatirea Dictaturii Carliste  era incurcata de  liderul Miscarii Legionare?
In privinta violentei mult amplificata de propaganda de atunci, ajungand pana acum  si nefiind explicata si corectata, nu se dau semne de punerea in paginile istoriei nemului nostru cu dreptate impartiala. Orice putere pentru inceput nu se poate impune decat prin violenta si apoi pe parcurs se aranjaza lucrurile. Mai multe victime ar urma prin lasarea lucrurilor la voia intamplarii, asa cum s-a intamplat la noi dupa 1989 si pana acum.Nici Miscarea Legionara nu a avut timpul necesar pentru asi arata valoarea si cooptarea valorilor  intelectuale ale neamului, lucru care il facusera deja in mica masura. Sa nu uitam pe Emil Cioran, Nae Ionescu, Mircea Eliade, Arsenie Boca si altii.
Distrugerea Miscarii Legionare inceputa cu asasinarea liderului ei Corneliu Zelea Codreanu, a fost doar o reglare de conturi. Daca nu am inteles bine sa fiu corectata pentru afirmarea adevarului si apoi sa se faca o dezbatere televizata cu istoricii nostrii neimplicati politic si nici securisto-comunisti, urmand ca ulterior sa fie puse in paginile  manualelor de istorie a neamului.
De ce a fost impiedicat Marin Preda fiind "sinucis" cand cerea  mereu  accesul la Arhivele Statului, pentru a putea sa scrie  Delirul vol.2 fiind refuzat pana ce securitatea s-a luat de ganduri si l-au spanzurat dupa ce l-au imbatat spunand ca  Marin  Preda era  alcoolic si a avut o cadere nervoasa? In vol.1 al romanului Delirul a fost pentru prima data devoalata in mod pozitiv Miscarea Legionara si tovarasii s-au speriat pentru ca, nu mai aveau material de propaganda mincinoasa.
Si cei dinaninte de venirea comunistilor si comunistii  si nici acum cand nu mai tine nimeni pe nimeni de rau, sa nu spuna adevarul gol golut, nu se spune clar de ce nu se  spune "tot adevarul"? Pentru ca acestia de acum, sunt urmasii perversi ai celor de atunci. Si pentru fricosi si lasi s-a mai dat si Legea care iti interzice sa si rostesti numele  celor implicati, fara a fi putut  fi dati afara din istorie. Sunt figuri carismatice care ne-au imbogatit istoria amplificandu-i demnitatea si neexplicarea celor intamplate, arunca o aura de misticism asupra Miscarii Legionare.
In alta ordine de idei vad ca  sunt unele tari precum Australia care cer bombardarea ISIS. Dar mereu am explicat ca ISIS, ocupa teritorii populate de  mii de ani. Consecinta este ca acum sunt  cohorte intregi ale populatiei de acolo, care se vede  a fi instruita, avand studii superioare si vorbind fluent limba engleza si care au luat drumul bejeniei. Sa nu regretam mai tarziu,  tragand cuiul unei bombe, care va da foc omenirii  si care nu se va putea stinge decat, cu darea civilizatiei cu  secole in urma. Usor se ordona de minti mai incinse  decat cele care sunt socotite teroriste, aprinderea fitilului.
Daca sunt asa destepti mai marii lumii dar, mai ales ai UE, de ce  au stat batandu-si joc si de noi impunandu-ne o democratie cu capul spart? Prin asta s-a dorit numai indobitocirea noastra, devalizarea Romaniei ca si a altora si a ne supune celor mai  primitive etnii. Nu imi e frica de nimeni,nu sterg nimic si sunt gata sa imi asum cele spuse. Niciodata nu voi fi lasa si vreau sa stiu nu atat pentru mine ci, pentru generatiile care vor veni, tot adevarul oricat de crud ar fi el. De ce sa nu stam stramb dar sa judecam drept?  Odata si odata tot trebuie scos adevarul la lumina, de oameni curajosi si cerebrali, de ce nu acum si de ce nu noi ????(Jana d'Arc)
Astept sa ma aresteze, intre 3 luni si 3 ani. Am bagajul facut si nu astept sa ma viziteze nimeni pentru ca, le-ar fi frica. Daca toata lumea se va piti pe dupa copaci, eu nu voi  face asta.
Daca voi semna ca retractez cele scrise aici, sa stiti ca am fost imbatata sau drogata:)))

Niciun comentariu: