sâmbătă, 29 august 2015

O privire clara O privire clara, sa stim pe ce picior dansam

Nu o sa va vina sa credeti, dar acesti ISIS-isti, cei mai cruzi din lume, in corespondenta sunt  politetea intruchipata.Spre deosebire de alte spucaciuni de pe la noi.pe care ii acuz de tradare a intereselor Romaniei.
Eu nu sunt in situatia de a le pune lor intrebari indiscrete, tocmai pentru a evita de a  nu  primi nici un raspuns. Sunt in situatia de fi  in fata unei mese rotunde si a nu gasi si eu un colt de unde sa apuc. Nu am nici un capat de fir, dar asta nu inseamna ca nu sunt curioasa si doar pentru a consemna  actiuni care  sunt de neanteles pentru mine si tot ar fi un castig.
Neanfricati in lupta si avand cruzimea de partea lor spre spaima adversarilor, pana acum zburda victoriosi cu drapelul negru fluturand.
Adevarate majorete ambulante, sunt fricosii.
Ca si intre oameni, a sustine pe unul impotriva celuilalt intarindu-l, mai devreme sau mai tarziu, se va intoarce impotriva ta. Mai pe scurt ii faci oameni si apoi iti devin cei mai cruzi dusmani.
Formarea si instuirea ISIS pentru a lupta contra HAMAS si a altora care ii incurca pe acolo prin Orientul Mijlociu pe americani, acestia devenind puternici, s-au intors impotriva lor cu ganduri mari, de a cuceri toata lumea. Aceasta ambitie dublata de  neanfricarea in fata mortii ii face pana in acest moment invincibili.Asa au facut americanii si cu Al-Qaida si Osama Bin Laden, i-au format, finantat si instuit sa lupte contra rusilor in Afganistan si ne-au procopsit cu ei pana acum.
Cucerirea permanenta de catre ISIS a noi teritorii impreuna cu bogatiile, mai ales petrol si nu in ultimul rand punand mana pe depozitele de armament trimise de americani si altii constituie un motiv de ingrijorare pentru cei  care conduc  lumea, mai ales ar trebui sa constituie pentru gusatii Europei. Dar ei inca plutesc intre vis si realitate, inca nu s-au trezit si acum doar imigratia masiva din  aceste momente ii mai face sa  deschida cate un ochi. Imigranti sunt deocamdata, unul sau 2 milioane dar restul, cu ei ce fac? Acolo isi  blesteama zilele cele cateva sute de milioane de oameni nevinovati peste care a venit urgia si racolarea lor in armata, este alegerea de a muri pe front in lupta, sau sub satarul calaului. Nu-i dispretuiti gandind gresit despre ei. Luptatorii luati cu arcanul sunt supravegheati si pe campul de lupta. Nu vedeti cat de rasfirati sunt asezati? Pentru a fi controlati mai bine vizual si care este fricos ramane in sarcina lunetistului.
Insa eu sunt frapata de diferenta dintre luptatorii cruzi care lupta pe front si  liderii lor, care dau dovada de o educatie subtire, asa cum mi-as fi dorit sa fi avut si cohorta asta inepuizabila de imbecili alesi  de la centru si din  provincie. Aici nici cu pistolul la tampla nu pot spune ca nu ne sunt superiori noua. Dar daca stau sa ma gandesc bine, ISIS neavand nimic niciodata, au pornit prin forta  si cruzime sa ocupe teritorii nedetinute niciodata de ei. Este ca si cum eu asi veni din drum si m-as apuca sa ocup o casa. Cum as face-o? Doar prin  violenta daca as putea, daca nu, stau in drum.
Sa privim situatia din Orientul Mijlociu cu ingrijorare ca pe un tot unitar.
Si nu in ultimul rand sa stim ca situatia din Ucraina, la o aruncatura de bat de noi, nu este cu nimic mai prejos. Daca putem, sa evitam sa intram in hora asta periculoasa, fiind atrasi in mijlocul ei de puteri oculte care ne vor raul si destramarea Romaniei. Sa nu reeditam situatia de la al 2-lea razb.mondial cand nemtii ne-au trimis in fata,  STITI DEZASTRUL DE LA COTUL DONULUI SI SA NU FACA LA FEL SI AMERICANII PENTRU A SE PROTEJA PE EI, SA NE ARUNCE IN LUPTA  CU RUSII APARAND UCRAINA.Sa auzim numai de bine.

Niciun comentariu: