miercuri, 7 decembrie 2016

AngelinaFoto:Angelina ! Ce i se mai face reclama acestei asa zise femei, mai bine zis android. Toti care se omoara dupa ea, vor numai publicitate, sa se faca remarcati. Am citit ca are 34 de kg,  tip scandurica Twiggy din anii 1960.
Foto: Twiggy.

 Daca vrei sa o iei la subtioara o compari cu o mana de surcele insuficiente, nici pentru o legatura de pus in carca, pentru un foc zdravan, de pus in soba de lut, pentru o noapte. Dar cel mai suparata sunt ca Piratul Celebru Johnny Deep, ii face curte. Sa nu se impiedice si sa marunteasca surcelele :)))
Aceste cateva cuvinte scrise de mine pe un alt blog, scrise din simpatie, nu din rautate, am crezut ca vor trece neobservate, dar a fost exact invers.
Vreau sa fiu  lucida cand spun ca, o femeie de 34 de kg., fara sani originali, fara uter deloc, poate fara par, cu peruca si sus si jos, nu este sanatoasa fizic. Este buna ca, seara sa fie pusa in cui pentru ca, daca o pui in pat, te poti intoarce peste ea noaptea si ii rupi surcelele. Daca este sa iei de buna explicatiile date de aceasta  "angelica", precum ca si-a scos sanii si uterul pentru ca, a avut inaintase care murit de cancer la aceste organe, este o nebunie. Mai bine nu te mai nasti ca, poate peste cateva zeci de ani mori si de ce sa mai parcurgi acesti ani ai vietii cu bune si cu rele, cand si asa mori odata si odata. In orice caz ii compatimesc pe barbatii care au avut deaface cu ea ca, au fost si sunt blestemati sa doarma intre cutite. Nu au bucuriile nici macar ale unui boschetar.
Multumesc ca ati dat atentie unui articol scris  la rece,  nu la furie, care am crezut ca va trece neobservat. Va inchipuiti cum arata o femeie goala de 34 de kg? 
Numai sa va inchipuiti, nu sa treceti la fapte ! Caci ati putea fi acuzati de omor prin imprudenta !!!!:)))

Niciun comentariu: