joi, 8 decembrie 2016

Exemplul istorieiAm vazut ca in vechea Grecie, parlamentarii care plictiseau publicul erau dati afara si pedepsiti corporal. Oare noi nu ne-am saturat sa ne plictiseasca acesti imbecili cu aceleasi minciuni sfruntate?
Cum vrem noi sa spunem ca suntem un popor civilizat in pas cu noua democratie, daca nu ne ridicam nici la prima democratie a lumii de acum peste 2.500 de ani???
Dar am aflat ca la noi romanii, pe aceste meleaguri, dupa ce vor fi maturati excrocii lumii, vom trai cea mai pura democratie, si va si  raiul pe pamant unde se vor tuca lupii cu miei, lei cu caprioarele....
Vina principala o au si televiziunile care ii invita sa se desfasoare in toata prostia lor, pe toti idiotii pe motiv ca asa este democratic.
Democratic, democratic dar au influenteaza debitarile lor infecte si care raspandesc infectia in lume.
Si asa mai pierdem 1000 de ani in prostie si intuneric, pana sa zarim luminita de la capatul tunelului(((.
Asa ca sa fim cu ochii in patru sa vedem pe cine alegem, sa nu ne mai ardem inca odata. Eu votez ANR. Este vremea NATIONALISTILOR DE DREAPTA, pentru ca, de ceilalti suntem satui pana peste cap. De ce au fost in stare suntem convinsi. NATIONALISTII DE DREAPTA merita o sansa acum cand si America a ales tot NATIONALISMUL.Si au dezrobit popoarele ideologic, pentru asi recapata identitatea.
Daca si americanii au simtit nevoia intronarii NATIONALUISMULUI, noi ce sa mai zicem ? Acum ce facem? Si in al 13-lea ceas dormim in opinci ????

Niciun comentariu: