joi, 8 decembrie 2016

Mai vigilenti ca oricand


حلب خدي روحي بس ارجعي
خدي قلبي بس انهضي
خدي جسدي بس ضحكي
#راقت-لي
Fotografie
10 +1ri
Despre aceste anunțuri publicitareFoto: Alep azi.

Ferice de cei care trag invataminte din patania altora.
Asta ne demonstreaza viata acum ca, trebuie sa luam in consideratie, acest efect.
Ma refer la luptele indarjite din Orientul mijlociu, intre coalitia de 65 de state conduse de SUA si Rusia impotriva celor care s-au impotrivit regimului din Siria si harababurei militare de necontrolat din  Irak, cuibusor numai bun pentru atacuri  pentru cei care pregatesc o noua ordine mondiala. Nu iau apararea nimanui dar vitejia celor de acolo este  remarcabila.
Oare cei mana pe ei in lupta apriga bazata pe butonul religiei ?
Ei pamantenii de acolo sunt habotnici si isi apara glia dar, ceilalti veniti acolo unde piseaza o generatie tanara care, putea fi folosita la reconstructia  leaganului civilizatiei lumii, ce cauta? Mie imi este mila de toate fortele acum cuprinse in lupta, care ar fi putut  contribui la progresul omenirii. Denigrarea lor ca sunt prosti, ca sunt analfabeti,  nu sta in picioare, sunt tacticile dezinformarii. Liderii lor si nu numai sunt absolventi de universitati umaniste din Bagdad sau Damnasc, dar chiar din Europa.
Odata prinsi in joc trebuie sa joace nu sa dezerteze.
Am facut paralela cu situatia din Romania. In mod voit suntem pe un drum gresit, condusi de spititul sorosist, fiind liber la propaganda distrugatoare, care se abate peste noi.Ucrainienii dezbat si acum aprins implicarea lui Soros in dezmembrarea tarii lor. In caz ca am fi atacati de rusi de exemplu, vom fi singuri  in fata cotropitorului caci, acesti imbecili alesi de noi, dar vigilenti in privinta averii lor mai mare si tot mai mare, dusa si ascunsa in paradisurile straine pentru ca, in caz de alarma in Romania, ei sa fuga cu primul avion(chiar al lor), acolo unde au averea si unde vor trai generatii intregi fara nici o grija. Eu ma uit la acest teatru grotesc, pe care il fac pentru a ne prosti si a le mai da odata ocazia sa-si dubleze averile furate de la noi. Noi prin  indolenta noastra, caci nu suntem, arabi,  ne asternem singuri  groapa cu jar, ca in povestea Capra cu trei iezi. Daca ne bazam pe religia noastra ortodoxa ca, ne va apara trezind vana masculina la lupta, ne inselam si publicitatea voit facuta pentru a arata cat suntem de credinciosi,  facand  inconjorul bisericilor in genunchi si pupand moaste chiar de caine, nu ne da nici o garantie ca la apelul la lupta adresat fiilor Romaniei, de a fi aparata, vor tasni ca niste rachete sa tina piept invadatorilor, este o iluzie. Asta va fi  ultima zvarcolire a unui popor care si-a blestemat soarta si a acceptat ceea ce era inacceptabil pentru alte popoare. ACEST MARIAJ INFECT INTRE UN POPOR INDOLENT SI DEZINTERESAT DE SOARTA LUI SI  O CLASA CONDUCATOARE ALEASA, FORMATA DIN LUPI MEREU PRIMETITI, TINERI CARE NE SAPA GROPA PERMANENT, REZULTAND O  JONCTIUNE FATALA PENTRU VIITORUL NOSTRU.
Oare ce zicea Ioana D'Arc ? 
Acum 600 de ani zicea:" Daca nu acum, atunci cand? Daca nu noi atunci cine ?"

Niciun comentariu: