sâmbătă, 10 decembrie 2016

Misterul raketilor moldoveni


Raketii moldoveni.
raket, rakeți s. m. 1. infractor periculos provenit din spațiul fostei U.R.S.S., acționând după 1989 pe teritoriul României, specializat în atacuri armate asupra autovehiculelor de pe șosele. 2. membru al unor organizații rusești de tip mafiot.

Ne intrebam mereu de ce au pregatire militara si sange rece tinerii moldoveni neancorati in societate. Asta s-a sadit in sufletele si educatia tinerilor inaintasii celor de azi, pentru a  pregati carnea de tun pentru  tarile Orientului mijlociu. In Afganistan dupa cum stiti au fost trimisi luptatori din Republica Moldova, pregatiti anterior militar. Rusii nu au trimis niciodata  in regiunile de conflict din Orientul Mijlociu si de interes pentru ei, luptatori din republicile lor musulmane, pentru a nu se infrati cu popoarele impotriva carora se lupta.Asta se spunea de la invadarea Afganistanului de catre rusi in 1979.
 Si acesta este exemplul cel mai la indemana de a arata ca, precum copacii, se sadesc puietii acum, ca peste  80-100 de ani sa fie copaci maturi si falnici. Asa si cu sadirea in mintea si sufletele lor pentru generatii, instinctul de luptator, chiar fara scrupule.
Noi ce facem cu tinerii nostrii ?
Ii invatam sa fie fricosi si plecati mai marilor zilei, oricat de dobitoci si mafioti sunt ei! De tineri ii invatam ca, numai cu minciuna reusesc in viata si avem ce avem acum si pentru viitor tot ce sadim astazi vom avea. Cui nu-i convine sa plece sa se duca ......li se spune si noi suntem in pierdere.Zicala precum ca, :"Capul plecat sabia nu-l taie, dar paste iarba!" aste mai actuala ca oricand.
Vedeti cat de importanta este peste generatii, constructia unui sistem criminal, sau care poate fi indreptat impotriva oponentilor politici, pentru recuperari....
Ne mai miram ca la noi infectia morala si nu numai, dinainte de 1989 s-a intins pana acum si continua inca zeci de ani, pana  nu ne vom hotara sa terminam cu trecutul. Si asta pentru infractorii din punct de vedere fizic si moral prin pedepse  drastice. Sa lasam pudibonderia la o parte, sa o uitam pentru cativa zeci de ani. Este mult, dar haznaua cu cacat este plina si peste si asta cere timp.
Nu am iesit din cultul generatiei de sacrificiu, asa cum ni se spunea noua in  anii 1950. A fost alta minciuna sfruntata de care se abuzeaza si astazi, cand ni se spune ca dupa noi, aici va fi Raiul si va curge lapte si miere dar, sa-i votam perpetuu pe infractorii criminali, veniti din negura anilor de dinainte de 1989. Deci este un cerc vicios. Nu putem schimba nimic cu aceiasi nemernici care ne tin pe loc de 27 de ani. Si dusmanii ne pandesc. Vedeti exemplele date mai inainte in articole. In Ucraina Inamicul public nr.1 este Soros, care vrea Ucraina prin interpusii lui in UE, la fel si mafiotii de la conducerea Ucrainei, sa le mai pice si lor niste spagi de miliarde de euro de la vanzarea a ce a mai ramas din tara, nici nationalistii nu mai zic nimic, umbla toti pe carbuni aprinsi ca, rusii la prima deschidere de gura ca vor in UE intra peste ei, caci vor arunca mai bine Pamantul in aer decat sa cedeze la UE Ucraina provincia ruseasca de cand este lumea. Despre noi romanii "Tarul de la Kremlin" spune tot timpul ca suntem "fascisti", dar doar cu numele si daca nu ne-ar aduce mereu aminte, noi am si uita ca suntem "fascisti".
Dar noi avem treburi serioase, cu pitipoancele, cu doamnele scart care nu fac nici part !
Aveti grija cu cine votati ! Eu votez cu Alianta Pentru Romania ! Numai in ei am incredere!

Niciun comentariu: