sâmbătă, 17 decembrie 2016

PRIMA URGENTA!
Ma uit la tv. si nu-mi vine sa cred ceea ce vad. Vad un PSD, invalid care cu toate ca a fost mereu supranumit ca un monstru cu  o masinarie bine unsa, nu face nimic acum cand au castigat alegerile impotriva acestui Malai Mare, care si-a dat drumul la debitarea altor prostii una mai mare ca alta.
Nici acum nu au inteles politicienii, cand vad ca  cetatenii de pe strada stiu ca Blandul Ben, trebuie uschit de la conducerea tarii pentru ca, a fost pus sprecial pentru a sabota tara. Strainii care l-au plantat ca pe un stejar de 500 de ani in inima tarii, au stiut ca, este un arivist care pentru maruntele lui satisfactii da totul si de la inceput si-a dat arama pe fata spunand: guvernul meu, parlamentul meu, tara mea. Pe internet Soros este peste tot, ca Dracul pe Pamant. Nu-l caut dar, nu e  zi sa nu dau de el, despre oameni si tari nemultumiti toti, de nenorocirile facute de gasca lui de mafioti internationali, caci daca ar fi cu 40 de ani mai tanar credeam ca, este implicat personal, dar asa mafiotii se folosesc de numele si averea lui, pentru a baga spaima in cei fara de cocones, la nivel de tara. V-am pus si videoclipul Iadul pe Pamant. Numele lui in rele dovedeste ca este implicat pe tot globul, cu doar 20 miliarde de dolari averea lui. El care  dupa 1990 din speculatii la bursa a dat lovitura in Marea Britanie, jucand si ultimul scaun din bucatarie. Ii place adrenalina, mai tare ca betia vitezei
S-AU UNIT FORTE DIABOLICE  LA NIVEL MONDIAL CARE AU DISTRUS TARI. EXEMPLUL CEL MAI DE APROAPE ESTE UCRAINA. AU DISTRUS TARA, AU PIERDUT  SUPRAFETE  BOGATE CA DONBAS, au pierdut CRIMEEA si au inmormantat visul Ucrainei la intrarea (pentru a fi aparata contra rusilor), in UE.
GASCA MAFIOTA SUB NUMELE DE SOROS, a stiut ca rusii nu vor ceda niciodata UCRAINA , TRUP DIN RUSIA milenara si mai bine arunca in aer tot Globul Pamantesc.
 Rusii daca scapa sa  preia Ucraina, nu se vor opri la hotarele ei si in virtutea inertiei vor intra si in Romania. Acum sunt ocupati in  Siria si dupa ce va face si acolo praf totul zgandarind musuroiul de furnici carnivore si asa cum a spus chiar ieri un politician american, terorismul se va intinde pe tot globul si nicaieri nu vei mai fi in siguranta, deci Rusia isi va intoarce fata catre Ucraina si....V-am spus ca am citit  de cateva ori spusele lui Putin ca, Moldova este a lor si am profitat de Rev.de la 1917 si am furat-o noi fascistii romani. Propaganda este in floare si lucreaza continuu fara pauza. Noi romanii, dormim in opinci:(((, nu suflam nimic sa nu trezim URSUL.
Asa imi fac datoria sa spun ca Mafia Solos si-a luat avant, este spaima lumii, este bagata peste tot si maine vom afla ca s-a bagat si in Laponia sa strice ploile si lui Mos Craciun.
Acum PSD, sa dovedeasca cat de tare este impreuna cu cele 7 servicii secrete platite de noi regeste, daca sunt patrioti, sa opreasca cu masinaria lor, masinaria internationala a lui Soros, macar aici in Romania. Nu am votat PSD, dar daca ei au castigat ei sa conduca si sa tina cu dintii de a impune pe Dragnea Prim Ministru. Procesul impotriva lui a fost o facatura.
Daca PSD, cedeaza acum, sunt tradatori de tara, pentru ca fac jocurile dusmanilor tarii.straini de binele nostru.
Si la noi va continua demolarea politica si teritoriala a tarii pentru ca, au vazut ca aici nu este nici un fel de rezistenta, nici acum cand ne-a ajuns cutitul la os, aasta inseamna ca ne-am semnat singuri sentinta. Romania este a noastra si a noastra trebuie sa ramana si insistentele acestui Malai Mare arivist dovedeste ca numai o forta masiva dusmana noua, il impinge de la spate din afara tarii.
Nu se poate compara destinul unei tari si al unui popor, pus in balanta cu 5-10 cocioabe ale unuia caruia puterea impusa de altii ii da avantn si sa aiba prioritate. Acum PSD sa arate ce poate, ce masinarie are  pentru a contra cu toata puterea si cu ajutorul celor 7  servicii secrete, sa blocheze politic si financiar aceste creaturi ale iadului din tara, asa cum este denumit Soros pe plan international.
Primul lucru PSD trebuie ca dupa intrunirea Parlamentului, sa blocheze pe Malai Mare si sa voteze suspendarea lui, lucru ce trebuie dus pana la capat.Asta este prima urgenta!!!

Niciun comentariu: