marți, 6 decembrie 2016

Sa actionam cu indrazneala!


Final de campanie electorala Sa actionam cu indrazneala !

Fratii Petreus. Acesti frati cum li se spunea, 2 pene 4 oua, sunt Blandul Ben si Primarul de la Timisoara, pe care eu il cainam ca, a fost operat pe inima si din "mila", a fost ales Primar al Timisoarei. Si am zis, uite omul se sacrifica intrand in lupte electorale cu intr-o sarcina grea, apoi am constatat ca se profita de el de catre tiganii carpaci de acolo, de putina  minte, pe langa  putina sanatate de acest voit tampit, incat a ajuns Timisoara, dintr-un oras infloritor al tarii, feuda subjugata tiganilor de cea mai joasa factura, pentru ca sunt si tigani demni.Interventiile lui atunci, pentru a potoli oamenii in favoarea tiganilor si acum in apararea primarului Aradudui dovedeste ca, este siret nu prost in totalitate.
Amandoi acesti frati Petreus, gangavi si inceti in gandire, formeaza un cuplu explicit, ales de a pune tara in genunchi. Am vazut cum amandoi adresandu-se noua, ca unor oligofreni, pune caramida  peste caramida, la distrugerea noastra pe toate planurile.
Vedeti ca sunt pe acelasi calapod, idiotii care ne conduc?
Nu stiu ce rost are ungurul Soros dar, v-am postat si dvs. ca luptatorii de pe maidan de la Kiev condamna pe Soros care, a fost bagat pana peste cap in treburile lor interne, astfel starnind pe rusi, care abia asteptau sa  se bage revendicand Donbas, Crimeea.

George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina

Acest batran senil cu avere nu prea mare doar, cateva (20)miliarde de dolari, ii este exploatata placerea lui de a  dirija  actiunile lumii, in favoarea  celor care vor distrugerea ei, uniformizarii si in final nu stiu daca in acest mileniu, ajungerii la un guvern mondial si o conducere mondiala, dupa interesele unei maini de cretini care, daca nu vor invinge moartea nici pentru cateva sute de ani, nu vor fi capabili sa conduca ceea ce nici cu mintea nu cuprindem. De astfel de experiente pe pielea noastra suntem satui..
Ca sa scapam mai repede de acesti venetici care ne conduc, care  mai vand strainilor ce a mai ramas, trebuie sa votam cu NATIONALISTII DE DREAPTA, nu de stanga si sa se faca primul pas care, acum este  nejustificat de timid. Sa nu ne lasam manipulati prosteste, fara sa punem neuronii la lucru !!!!
Actiunile indraznete au sanse de izbanda!

PS. Eu votez cu ANR deoarece aceasta Alianta a incorporat si Noua Dreapta.
Denigrarile ca Marian Munteanu a fost informator al securitatii este falsa, deoarece acest procedeu este expus cu vigoare impotriva  opozantilor electorali. 

Niciun comentariu: