duminică, 15 ianuarie 2017

Favor

luni, 16 ianuarie 2017

Favor contra favor!


Nu exista serviciu pe lumea asta facut, fara a se astepta un contra serviciu, acesta este coloana vertebrala a mafiei romanesti.
Ati vazut ca si eu am fost rasplatita(dar nu financiar), pentru serviciul facut in alegerea  pres.american.
Acum in preajma "incoronarii sale ca presedinte ales" se continua denigrarea lui. Cum ca ar fi participat acum 2 ani intr-o vizita la un concurs de Miss la Moscova, la o orgie sexuala. EU ZIC CA ESTE DE BINE, INSEAMNA CA ESTE ADEVARAT CA UN BARBAT ACTIV SEXUAL ESTE ACTIV SI POLITIC(unde este un invatacel) ! DONALD, TINE-O TOT ASA, DA-I INAINTE CU TUPEU !!! :)))
Doar de revolutionari se zice ca, sunt impotenti si de aceea o pun de-o revolutie din cand in cand. Stiti pe Lenin! Amanta Inessa, o intretinea prin Europa si de aceea o vedea rar si lucrurile mergeau brici, pentru ca mai rarut este mai dragut ! Nevasta Krupskaia era inexistenta pentru ca, era prea permisiva ! Soacra stiti ce spuneau revolutionarii ca, era cea mai rea soacra pe care o stiau. Poate a facut si cu ei o revolutie cu maturoiul de dupa usa !
Rivalii lui Trump, au abandonat de moment Bau-Baul cu KKK, care a pus umarul in mod solid la alegerea lui Donald Trump, asa cum a pus Mafia Americana umarul in mod hotarator la alegerea lui Kennedy, cu promisiunea ca SUA va ataca Cuba, deoarece INDUSTRIA AMERICANA DE ARMAMENT ATUNCI DETINUTA DE MAFIA LUCRA PE STOC. Am citit si eu ca, KKK, s-a format la sfarsitul razboiului civil, din luptatorii albi care atunci cand s-a terminat razboiul si venind acasa au gasit pamanturile lor ocupate de negri.
Printr-o lege negrii au fost impropietariti pe pamanturile parasite si nelucrate, dar apoi s-a revenit si legea a fost anulata. De aici a inceput conflictul care a ajuns pana la noi.
Donald Trump se spijina pe nationalism facand apel la patriotism, SAU ESTE DOAR O MAROTA PENTRU CINE STIE CE INTERESE !
Incurcate sunt caile politicii !!!
Domnului Donald Tramp ii doresc la investitura, sa se inconjoare de oameni capabili si bine intentionati !
Si MULT NOROC!!! Pentru ca a avea NOROC, inseamna ca ai totul!

Niciun comentariu: