duminică, 1 ianuarie 2017

LA MASA VERDE

La masa verde, nu mai este timp....

Maria Banus: „La masa verde, fata in fata, cer unii moarte, altii viata”

Foto: Maria Banus (1914-1999), poeta comunista de origine evreiasca.
„ La masa verde, față-n față/
cer unii moarte, alții viață”,
sună astăzi retoric.
Versuri Maria Banus (1914-1999), decedata intr-un azil de batrini.
La aceste versuri ma duce gandul acum, cand se anunta  amenintator ca, se ascut palosurile pentru lupta intre presedentie si guvern, imediat ce va trece revelionul. Dar ajung iar la vorba mea ca pentru vindecarea de boala credulitatii absolute,chiar daca nu definitiva, acum este de urgenta debarcarea acestui Malai Mare prin descalecarea lui de pe grumazul Romaniei, dovedind urgentarea acestui demers cu prisosinta caci, si-a dat arama pe fata. Asa mut cum este, demonstreaza ca Mutul f.. Pamantul. Si nu este timp de pierdut caci, numai noi vom pierde. El  merge ca boul inainte pana la victoria finala, adica la distrugerea tarii si  a noastra. Asa ca daca ei isi ascut palosele, noi avem datoria sa  stopam prin orice mijloace aceste actiuni schizoido-criminale, facute pe pielea noastra. Vedeti ce se spune ca, reglementarea financiara conform promisiunilor prin care s-a castigat alegerile, se vor muta in febr.Poate sunt mana in mana:(.
Cu un prost nu e de glumit, ca v-am mai spus vorba romaneasca: un prost arunca un bolovan in  garla si 10 destepti se chinuie sa il scoata.
Daca tara noastra acum in al 13-lea ceas, cand se vede clar spre ce ne indreptam sub comanda inteleapta a celui mai mare infractor nu atat pentru casele furate ci, pentru sabotarea neamului romanesc, in strafundul fiintei lui.
Noi i-am dat puterea, este de datoria noastra sa i-o luam. Si imediat  PSD trebuie sa purceada la formalitatile de facut urgent, pentru demisia cu forta a acestui dusman pe fata si mai ales antipatizat pentru scarba cu care priveste si trateaza, acest neam care i-a acordat increderea.
Ioana D’Arc ce zicea ?” Daca nu noi, atunci cine ? Daca nu acum atunci cand?”

Niciun comentariu: