vineri, 6 ianuarie 2017

Lamuriri necesare

 :))) Sper ca v-am dat toate lamuririle necesare!


Foto: Lenin (1870-1914) Krupskaia si Inessa.

Am vazut ca ati fost foarte interesati de vietile, mai ales a lui Lenin din  articiolul precedent cu aceasta tema. Eu am crezut ca vreti fi interesati,  bineinteles din invidie, sa ingropam acest episod, personal al celui mai celebru revolutionar.
Si asta ca din cauza ca dvs. nu va iese sa va intampine cand veniti acasa, 3 caprioare. Una soacra, cea mai frageda, a doua nevasta fragezita si apoi amanta obosita, cu cei 5 copii asezati in scara magarului, pentru ca, a avea 5 copii nu este usor. Asta a fost o parodie!!!
Si apoi cand Lenin se plictisea de zarva mare,  pleca sa o puna de-o revolutie :))).
In aceasta prima faza sunteti dezavantajati net, dar daca este sa luam in calcul a doua  faza , aveti aici in tara oricand ocazia gata facuta de divinitate(pica para malaiata in gura lui Natafleata), de a pune de o revolutie. Asa zisa revolutie din 1989. nu a fost terminata ci, a fost furata de esalonul 2.
Si eu am zis sa va atrag atentia ca, numai in primul caz sunteti dezavantajati si in al doilea caz aveti toate atuurile, numai STARTUL va lipseste. Lenin pierdea timp mai mult pentru ca, nu exista internetul atunci.
Din cauza stresului, Lenin a ajuns in ultima perioada a vietii, sa se chinuie paralizat in carucior cu rotile. Daca nu se imbolnavea, Stalin nu ajungea in fruntea tarii si alta  faina se macina la moara lumii. Si nici noi romanii nu treceam prin comunism, sau parodia de comunism, la noi fiind o dictatura familiala, dar careia i s-a creiat ocazia prin marota asta cu comunismul!
Lenin fiind bolnav, a lasat cu limba de moarte sa nu  fie vizitat de Stalin si nici ca Stalin sa  ajunga sa conduca Rusia.
Fiti curajosi chiar daca, nu va intampina acasa cele 3 capioare precum il intampinau pe LENIN, aveti liber la faza a doua. Mai ales NATIONALISTII!!!
A.I.Cuza a plecat din tara cu amanta, abandonand-o pe Doamna Elena, care.... s-a descurcat cum a putut, dar onorabil in totalitate.

PS Acest articol s-a vrut a fi ironic, dar are mai mult de un sambure de adevar. In secret va spun ca despre capii revolutionarilor, cei mai indarjiti de-a lungul secolelor ca, din cauza ca au fost impotenti, au pus de-o revolutie, ca sa-si afirme personalitatea. Nu cred in asta dar.... 
Despre Lenin asa se spune, acest aspect fiind confirmat de  necesitatea  aparitiei unei amante, pentru stimulare, pe care o intretinea prin toate capitalele Europei si  in limita timpului o vizita prin ferestrele libere din activitatea de revolutionar, se vedeau mai rarut ! Stiti vorba aceea mai rarut, ca este mai dragut!:))) Aceasta situatie aplicata si prin permisivitatea nevestei de parca ea il intretinea pe Lenin, nu Lenin intretinea toata gasca asta de 2 bani !:)) Dar era pedeapsa lui lumeasca, pe care trebuia sa o duca pana la moarte!

Niciun comentariu: