miercuri, 4 ianuarie 2017

Mutul f...pamantul


Nu este de glumit cu taranoiul acesta. Trebuie grabnic sa-l descalecam de pe grumazul nostru. Nu mai are limite. Vorba romaneasca spune ca trebuie, sa dam scroafa jos din copac fara scara.
Degeaba ne facem iluzii, Stim ca este econom nevoie mare cand este vorba de altii dar, nici fata de protocolul cu investirea guvernului vizibil in toata lumea? Risipa cu  extravagantele imobiliare oferite gratis de stat, se face pe tacute!Am primit imagini si de la  agentii din  alte parti ale lumii, mai putin sofisticate ca pe la noi. Rusine sa ii fie si sa ne fie si noua ca am ajuns de rasul lumii, lasandu-l pe acest taranoi sa-si faca mendrele cu numele tarii.
De urgenta sa se  initieze procedura de destituire, pentru ca doar nu suntem pedepsiti sa-l ducem in carca cu cheltuieli colosale pe acest Bland Ben inca 3 ani care, ne face numai de ras, fara a face ceva si pentru noi in afara de a baga strambe ca, ultimul tigan barbugiu.
Mie mi-a fost rusine de rusinea lui cand, se plinba si se invartea ca Voda prin loboda, evitand ministrii, dar schimband 2 vorbe banale cu ziaristii ca sa-si faca de lucru. Oare asa procedeaza si cu austriecii care ne fura padurile?. Si ca sa fiu sincera pana la capat, in grupul de ministrii era ca magarul intre oi. Acum in timp ce se pun lucrurile cu ministrii pe drumul lor normal, este timpul la CALD DE A NE DESCOTOROSI DE  CEL CARE, NU NUMAI II UMILESTE PE DEMNITARI CI,  SI NOI SUNTEM CEI UMILITI.
Cred ca a fost certat rau de dusmanii tarii prin clica Soros pentru ca nu a supus in totalitate tara, in timp record cu mana moarta a Primului tehnocrat al tarii, alt tradator de tar! Camarila Soros nu a avut pauza  de sarbatori! La ei trebuia sa vina Mosul cu desaga cu serpi veninosi!
Si nu numai destituit trebuie taranoiul fara educatie, care traieste numai pentru el si Mirandolina lui, Trebuie si judecat pentru ca saboteaza  economia tarii, a poporului si a Romaniei in special. E tradator de tara si un taranoi ingamfat cum altul nu este, care a adus numai paguba tarii.
Prin comportamentul lui a atras atentia  presei internationale. Au inteles totul toti si ce nu este de inteles este faptul ca, de ce face acest teatru ieftin, pentru a ne umili pe noi romanii? Nu mai vrem acest Malai Mare, vrem un presedinte asa cum meritam. Sa ne mandrim cu el, nu sa ne fie rusine cu el. Sa fim indrazneti, sa nu stam cu capul plecat pascand iarba ci, sa luam taurul de coarne si sa-l aruncam din carca noastra si de a fi stapan pe bugetul tarii, muncit de noi.Firea lui de taranoi necioplit s-a vazut de la inceput cand a spus, guvernul meu, tara mea, de parca era vorba de catelul sau pisica lui, Carmencita lui, soacra lui care a furat actele  cu mopul si a facut ceea ce nu se face, a dezvaluit caracterul infect, al unui taranoi fara educatie si bun simt! Oare Ioana D'Arc ce zicea ?

Niciun comentariu: