vineri, 13 ianuarie 2017

Puppet master!

sâmbătă, 14 ianuarie 2017


Maidanul cu dragoste titlu frivol al acestui articol.
Evenimentele politice se desfasoara chiar sub ochii nostrii si ce este valabil acum, nu mai este valabil peste 5 minute.
In primul rand vreau sa atrag atentia ca al nostru Prim in stat a fost pus special ca, un elefant in vitrina cu portelanuri fine, stiindu-se cat este de prost (sau tocmai de aceea), pe principiul "este prost dar pentru noi este numai bun" pentru a bloca activitatile democratice ale alesilor. Are si un atuu valabil, este ardelean, este mai greoi la minte si in exprimare si trebuie tot timpul sa-i lasam o perioada de studiu.
Cand in toata lumea inclusiv in Ungaria este interzisa  activitatea ONG-urilor lui Soros, la noi sunt  ovationate si exponentul pe post de pion principal adica Blandul Ben, blocand toate, initiativele legale, conforme cu aspiratiile unui popor saracit prin furt international prin ONG-urile  celor care, vor distrugerea tarilor si in primul rand cele din fostul lagar comunist, fiind mai naivi si conducatorii mai corupti ca altii.
Nu se vrea obstructionarea acestei cozi de topor, in mainile dusmanilor tarii noastre.
Zicala veche care spune ca chiorul este imparat in tara orbilor, la noi este invers orbul, este imparat in tara chiorilor, ilustrata prin Blandul Ben si poporul roman.
Dupa ultimele dezvaluiri in mass-media, am renuntat si noi la marota asta(sau cutuma) ca, noi am fi decidenti la alegeri adica, decidenti ai viitorului nostru. Nimic nu este adevarat din ceea ce pare. SUNTEM NISTE PRIMITIVI IN GANDIRE SI PE BUNA DREPTATE SUNTEM VICTIMELE UNOR PAPUSARI AI LUMII, DAR GANDIREA NOASTRA FIIND OPRITA IN VARFUL NASULUI, GANDIM LA DEMOCRATIE, LA IMPORTANTA NOASTRA, CARE ESTE CACA LA PATRAT.
Cum ne asternem, asa vom dormi!Sub nasul nostru prin noi chiar, se pun bazele unui viitor nedorit de nimeni si nestiut de nimeni, si prin asta se dovedeste ca  suntem luati in consideratie in mod negativ si tradator, asa mici cum suntem.
Suntem inconstieni de fractura de logica, prin care suntem supusi fara nici o impotrivire.
Anuntam cu mandrie ca Romaniei i s-a trimis(in sfarsit), un mesaj de la Donald Trump, fara nici o  intelegere, angajare sau finalitate, ca pentru oligofreni. Imi pare rau sa spum ca mie  administratia Trump, mi-a trimis mai multe mesaje clare asa cum ati vazut si dvs., postate de mine si pe acest blog, anterior.
Implicarea acum a americanilor in Polonia, ati vazut-o si intelegem oricat am vrea sa facem pe prostii ca, ROMANIA VA FI ABANDONATA DUPA CE A FOST ABUZATA, IN CAZUL UNUI CONFLICT IMINENT IN ZONA CU RUSII!
Dar noi avem treburi mai importante precum, circul mediatic si in caz de forta majora tradatorii tarii, vor fugi de la aeroport in paradisurile fiscale, unde sunt bugetele noastre si noi ne vom uita dupa ei ca, in Vietnam cand americanii au fugit ciucure pe scarile avioanelor militare dar, impuscati de la sol de lunetistii  rusi si vietnameni. Ca si armata americana in 1975 in Vietnam, luptam(noi cu saracia) pana iau ajuns rusii si vietnamezii la scarile avioanelor care, trebuiau sa-i scape din infernul unii razboi crancen si inutil. Dar vom fi la inaltimea evenimentelor si vom intelege in sfarsit ca am fost folositi si aruncati in gura lupului ??? Chiar daca vom  intelege, va fi prea tarziu !:(((
Regia internationala pusa in practica si la noi, prin camarila omniprezenta SOROS, interzisa peste tot in lume,  este impotriva noastra si noi suntem incapabili sa ne opunem, fiind tradati de alesi, pionul principal fiind Blandul Ben, Prin ministrul tehnocrat, ginere al sefului serviciilor secrete din Franta, etc. !!!

Niciun comentariu: