duminică, 22 ianuarie 2017

Situatia actuala!Doua sunt  zicatorile care ni-l caracterizeaza pe primul om in stat.
Prima zicatoare este :"prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul".
A doua zicatoare este :"lenesul ne da povata, dar pe sine nu se-nvata ".
Revenind la oile noastre trebuie spus ca, situatia actuala de a lua prin lovitura de stat,  conducerea Romaniei de catre o mana de iresponsabili manipulati din afara tarii se datoreaza si  incetinelii cu care castigatorii PSD, isi exercita dreptul de castigator asbsolut de a  schimba vechile retele mafiote, chiar daca in timp se va vedea ca se vor transforma in altele noi, macar de a  zgaltaii din temelii asceasta  mafie in urmatorul interval de timp.
PSD nu a reusit nici macar sa impuna unui Terchea Berchea venit de niciunde din provincie, primar intr-un oras mai mic decat un sector al capitalei dar, sustinut  international de clanul criminal Soros care, vrea o singura guvernare pentru a stapani mai usor lumea si a determina viata politica financiara si militara a lumii dupa interesele lor si dupa bunul lor plac. Diversitatea formeaza bogatia omenirii, nu restrangerea la gandirea unor capete patrate.
Noi suntem tinuti sub bocancul unor neispraviti tradatori si vanzatori de tara, sa nu stim nimic, sa nu stim ca aceasta anomalie este discutata si contracarata de toate natiile  lumii precum si SUA,  de tara obedienta.
Noua administratie americana prin presedintele nou ales Donald Termp, ne arata cu dovezi ca  ei sunt in sfarsit pe drumul bun si noi stam drept dar, gandim  strimb dandu-ne cu stangul in dreptul. Asa ca trei sferturi din vina despre situatia imprevizibila se datoreste PSD, care nu face nimic decat sa-si faca tabieturile reminiscente din trecut, in timp ce sub ochii nostrii si cu aprobarea lor mutuala, putem fi atuncati si striviti ca natie si popor de catre  dusmanii tarii din afara ei si din interior.
Zicerea ca vor fi pedepsiti la viitoarele alegeri este aleatorie si nu se stie daca vom mai fi in situatia asta politica a Europei, la actualul nivel. Chiar acum am vazut pe un post strain cum, s-a preluat puterea celor care prin forta voiau sa fie pereni la putere, in ciuda greselilor voite instaurate ca lacrima, a devotamentului fata de tara si popor. In 3 minute ! Ce face PSD-ul care se dadau mereu ca lupi, batrani sau tineri(parati)!
Acum in al 13-lea ceas, cand se fac demonstratii pentru daramarea lor,  in calitate de castigatori alesi, de o mana de inconstienti care nu stiu ce vor, nu stiu cui fac mendrele dar care, in caz ca vor avea castig prin mahalagisme ca tiganii, vor ajunge de rasul lumii caci, asa ceva nu s-ar putea intampla nici in lumea a treia. Si asta doar pentru ca  lupii lui Dragnea, nu sunt decat oi in  blana de lup si nu actioneaza fulgerator pentru binele nostru al tuturor, nici acum in al 13-lea ceas ! Scularea din somnul care, poate deveni somnul de veci din opinci !'
Oare ce zicea Ioana d'Arc ? Nu mai conteaza pentru ca aici la noi, nu a venit vremea celor care sa actioneze, chiar acum.
Numai NATIONALISTII care au fost tot timpul combatuti, calcati in picioare, denigrati, ar mai fi putut sa schimbe foaia istoriei ! Dar nici ei nefacnd nimic decat in calitate de privitori, soarta noastra este incerta !
Acest taranoi manipulat din afara, dusmanii bazandu-se pe incapacitatea lui de a fi patriot macar de forma, poate sa arunce tara in haos. De urgenta acest tradator de tara, trebuie inlaturat de la hotararile importante, prin anularea  drepturilor lui, mereu extinse fara justificare si asta sa se faca, prin demascarea jocului criminal si descalecarea urgenta, de pe grumazul tarii si poporului roman si instaurarea pe martoaga lui,  costeliva pe care o merita din plin !

Niciun comentariu: