miercuri, 22 martie 2017

Cand Dracul isi baga coadaFoto : Palestinienii...

Ce se imtampla cand interese straine  anumitor tari, etnii, religii, se amesteca armat in mod brutal, in mersul lucurilor de mii de ani?
 Se intampla ce traim acum deocamdata cu titlul de spectatori in Ucraina, in Orientul Mijlociu si in alte parti din Africa.
Dar dupa al doilea Razb.Mondial,cand nu se mai avea unde a se vinde armamentul  pe stoc produs de industria americana, sub comanda Mafiei americane, s-a hotarat sa se deschida un front in Palestina si s-a facut chemare in lume, sa se reconstruiasca si sa se repopuleze vechiul Israel, de acum 2000 de ani, de cand au fost alungati evreii de catre romani condusi de Imparatul Hadrian care i-a invinovatit pe evrei ca, i-au omorat iubitul fapt neconfirmat nici pana acum, ci a fost numai un pretext pentru ca orice le-ar fi facut evreilor pentru starpirea lor,  natie incomoda pentru romani mai ales pentru spiritul lor comercial, indeosebi camataria,  nu le-a reusit.
Si pentru ca deschiderea acestui front era pe termen lung, pierdut in viitor si care asigura  mafiei americane o paine mare pe multi ani de atunci incolo, cu perspectiva  atragerii si altor factiuni militare in afara de arabi care, urmau sa fie alungati in Gaza si care acum, acest teritoriu a ramas num ai cu unele puncte palide pierdute in geografia tinutului, si acelea pe cale de disparitie.
Apoi mai de curand au mers pe, formarea Al-Qaida, pentru a lupta cu rusii care au ocupat Afganistanul pentru al transforma intr-o tara comunista, asa cum au incercat si cu tari sarace din  Africa , dar nu le-a mers cu nici unii pentru ca, acei oameni asa saraci cum erau, au fost totdeauna liberi si nimic nu valora pentru ei mai mult decat libertatea absoluta, fara ideologii futuriste, straine nemului uman.
Acum cativa ani, americanii au cautat sa exporte democratia in tarile arabe si au initiat Primavara araba, care a intors Orientul mijlociu si lumea araba pana in continentul African zona Egypt, Libia pe dos, Nu au facut decat o mare  revolutie sfarsita tragic pentru conducatorii, care tineau lucrurile sub control, si care numai in Egypt daca nu interveneau tot americanii bagandu-si coada, neacceptand alegerile  libere unde Fratii Musulmani au avut un scor de 70 %, intarea puterea musulmana in zona, dar si asa au intarit-o la negru caci, toate formatiile sunite  de acum HAMAS, ISIS, AL-QAIDA SI ALTII PROVIN TOT DIN FRATII MUSULMANI.
Sa nu uitam cum in Irak americanii ne-au spus mituind pe hotomanii din Romania sa renuntam la datoria de 1.7 miliarde de dolari ca, la reconstructia Irakului firmele romanesti vor fi chemate sa faca afaceri si ne vom imbogati inmiit si.... daca nu se lasau mituiti dusmanii romanilor tot nimica nu faceam  ca, lucrurile sunt tinute sub control si acum de americani, si mafiotii romani alesi de noi erau mai saraci acum. Mari smecheri americanii, cum isi mai bat ei joc si acum de romani!.
Si iar democratia cand nu a convenit americanilor si UE dupa alegerile din Egypt, i-au spart capul si au intors roata castigatorilor alegerilor, Presedintele statului ales prin vot liber exprimat, a fost bagat la inchisoare si condamnat la moarte, Mohamed Morsi.
Cât despre revoluția ce l-a dat jos pe Mubarak, de ea mai aduce aminte cazul fostului președinte Mohamed Morsi. Președintele care a fost ales democratic este la rândul lui arestat. Spre deosebire de Mubarak, Morsi a fost deja condamnat la 20 de ani de închisoare în cazul protestelor ce au dus la căderea sa. Într-un dosar separat, Morsi a fost condamnat la moarte, împreună cu peste o suta de membri ai Fraților Musulmani. 
Daca nu iese cum au planificat iluminatii nu este bine, este sacrilegiu.
Sa facem o mica paranteza cu ce s-a intamplat la noi in 2012 cu suspendarea Matrafoxatului, cand 8.000.000 de votanti nu au contat pentru ca, interesul americanilor era sa tina aici pentru asi face mendrele cu noi, un psihopat alcoolic.
In fata rusilor care au ocupat Crimeea ilegal si americanii si europenii, au stat cu mainile in san si au amenintat cu sanctiuni de care Germania nu a tinut cont caci, asa ii dicta si ii dicteaza interesul curvasaresc. Oare cand ne da Germania datoria din 1938 de 19 miliarde de euro, care este valoarea de acum?
Ultima  victima pe altarul intereslor americanilior este  ISIS, formatiune militara formata de SUA pentru a se opune scaparii haturilor tot de ei in Syria(acum schimbare la 180 dec grade) si care a evoluat datorita impunerii preceptelor de 1.300 de ani prin religie. Daca nu erau habotnici religiosi, nu reusau in mod devastator sa impuna formarea coalitiei combatante, din toate statele lumii pentru a le tine piept si in final ai slabi dar, fara ai anihila definitiv, ei constituind un pericol pentru ca, au trebuit sa-si exteriorizeze terorismul in lume, prin grupari mici, cu pierderi mici dar, cu valoare mare de distrugere, mai ales in vieti umane.
Acum mimarea de catre americani, a tinerii umbrelei deasupra Romaniei in caz ca rusii vor  trece cu tavalugul peste Ucraina si la care europenii  nu vor fi decat spectatori, este numai o perdea de fum. Implicarea armatei americane, cu intarziere bine calculata, va facilita  distrugerea romanilor si a armatei, o palida  optiune pentru a tine ursul rusesc in lat.
Viitorul nostru este nesigur, mai ales ca  alesii nostrii infractori au alte preocupari, decat cele de interes nastional, care pentru ei sunt cele mai importante. Important este sa fure tot ce pot si sa fuga repede, traind ca nababii din bugetele noastre pe 27 de ani,  asa cum au fugit americanii din Vietnam, (cel mai mare dezastru al armatei americane din toate timpurile).

Niciun comentariu: