miercuri, 1 martie 2017

Soarta noastra

SOARTA NE ESTE PECETLUITA DE ALESII NOSTRII!Tot circul derulat pe ecranele televizoarelor facut de catre politicieni, are un singur rol. Acela de a ne disturba de la adevaratele probleme ale tarii, de la situatia externa exploziva in care se plamadeste  fara chemarea conducatorilor tarii, considerati niste imbecili de cea mai joasa speta cu care nu este bine sa te afisezi, mai ales cand vrei raul tarii lor, distrugerea Romaniei de catre niste gunoaie umane.
Si nu ca ar face o opozitie ca, sunt  vanduti strainilor pe spaga  chiar mica fata de valoarea tarii noastre, ci pentru ca le este sila pana si dusmanilor nostrii de ei. Si noi ii tinem in brate, ii pupam in chiur si aplicam ingenuncherea  in fata tiganilor si tuturor excrementelor natiunii.
Nimic nu ne opreste ca acum, cand suntem pe ultima suta de metri de alunecarea in haznaua umanitatii, sa dam dovada de curaj si demnitate.
Noi cei multi si nebagati in seama in primul rand de ai nostrii si apoi de altii. Acum abia prin mitingurile din Piata Victoriei din Bucuresti vad ca am trezit interesul ca, pe  Pamant mai exista  un popor  inlantuit ca, o maimuta  de circ.
Dar odata cu rarirea  mitingurilor si  micsorarea numarului de participanti a scazut si interesul fata de noi si am trecut hotarul deja, la si altii, cand este vorba de popoare care lupta contra ramasitelor securisto-comuniste  si a instaurarii coruptiei ca  politica de stat.
Si uite asa si aceea raza de speranta de a fi luati in seama, macar de a pune o piedica oricat de mica  instaurarii  conducerii mondiale o unei maini de  asa zisi Iluminati, dovedeste ca drumul nostru spre pierzanie este fara intoarcere.
 Macar daca am fi avut  o speranta ca, ne vom putea ridica in sus si a arunca perdeaua care ni se arunca pe fata, mai ales prin indobitocirea neamului nostru cu urcarea in carca noastra a tiganilor, veniti de niciunde  avizi de trai violent pe  spinarea celor prosti si carora tocmai din cauza ca sunt violenti, lenesi si primiti, fara nici o posibilitate de a se civiliza, sunt haitele potrivite de a strivi vointa noastra a romanilor care, nu am plecat niciodata in existenta noastra la a cuceri popoare ci, am stat numai si ne-am aparat. Asta ne costa acum ca, se vrea a se dovedi ca suntem niste molai care, nu suntem in  stare a ne apara nici pe noi. Nu mai am decat o singura dorinta sa murim bartem ca  sclavii in arenele romane, cu sabia in mana dreapta ! Este prea mult poate ! Ce zicea IOANA D'ARC? DACA NU ACUM ATUNCI CAND? DACA NU NOI ATUNCI CINE ? CATA DREPTATE AVEA !!!

Niciun comentariu: