joi, 16 martie 2017

VIITORUL ESTE SUMBRU


Acum dupa terminarea alegerilor din Olanda se vede ca, contributia disperata catre alegatorii manipulati, a dat roade. Daca se confirma pierderea la mustata a extr.drepte nationaliste, se va adeveri \ca se da vina pe liderul ei  Geert Wilders, care se spune ca nu era pregatit sa ia decizii dure. Vedeti ca moliciunea nu face bine niciodata si in orice mize, chiar mize mari.
Frica, ca acest castel de carti de joc numit comaticul UE se va prabusi si vacii de muls ii va seca laptele si nu vor mai avea ce mulge cei scosi din realitate care conduc UE,va face ca acest obiectiv al NATIONALISTILOR SA SE MAI AMANE PENTRU SCURT TIMP.
Poate pentru peste sute de ani va fi o idee buna pentru a se pune in aplicare, adica un guvern unic european si apoi mondial, un singur guvern, un singur presedinte, dar acum cand tari precum tara noastra abia iesite din comunism, cand am fost constransi sa consumam totul numai intern inclusiv bogatiile tarii, fara nici un schimb comercial bazat pe egalitate si demnitate (ex.la pret de doping precum pretul otelului despre care ni se spunea ca suntem cea mai mare producatoare si exportatoare tara din lume) si tari la limita de jos a pauperizarii precum tarile din Africa, este  o crima pentru ca, ai  saraci si de ultimele resurse  lasate acolo de bunul Dumnezeu, trebuiesc luate in seama si este de datoria noastra a face o opozitie concreta, adica... Dar pana la o mobilizare totala mai este si poate ca grabirea se va face atunci cand, cei precum Rusia cu o nerabdare feroce de asi schimba statutul, de la vesnic pedepsita, adica ciuca batailor, la stapan absolut, va intoarce roata, dar cu ce pierderi si in urma unui conflict militar, zarurile nu sunt aruncate si doar  norocul va fi schimbator. Nu va fi la nimereala, ci la potriveala.
De-a lungul istoriei se vede ca orice  drum bine pornit de bun augur,  dupa o perioada  aceasta gan dire buna la inceput, s-a vestejit si apar nemultumiri si ciclul istoriei se reia si prin forta se schimba  traiectoria, oamenii gasesc alte  cai de a merge mai departe, mai progresiste care si acelea dupa o perioada mai lunga sau mai scurta sucomba.
De aceea noi, fiecare in generatia noastra, ne traim viata mai norocosi sau mai putin norocosi, depinzand  de vorba autorului, noi nu suntem deasupra vremurilor ci, sub vremuri.
Atitudinea noastra de acum este de a tine flacara demnitatii vie si a face tot ce putem ca, pentru o perioada cat mai scurta sa ne fie noua bine ,fiecarei populatii din tara respectiva bine si sa nu ne lasam prostiti ca, trebuie sa ne sacrificam intr-o viata asa de scurta, pentru binele mondial, cand vom trai toti intr-un nou comunism, care sa cuprinda tot globul. Cand  trebuie sa administrezi un teritoriu redus, te descurci mai bine decat, cand vrei sa administrezi o planeta.
Sa auzim numai de bine si sa nu uitam indemnurile Janei D'Arc de acum 600 de ani, ca ni se potrivesc manusa!
.

Niciun comentariu: