luni, 24 aprilie 2017

Traiasca Franta cu NATIONALISTII ei !

De ce ne este frica nu scapam Traiasca Franta cu NATIONALISTII ei!

Vad ca se spune cu tupeu ca, conducatorii nationalisti sunt nebuni precum Tramp. O fi nebun dar macar ceea ce a promis face. Decat sa balteasca precum altii in nefacere, mai bine ca urneste societatea si o regleaza din mers.Nebuniile au creat progresul omenirii.
Vedem ca asa se intampla si societatea omeneasca  trebuie sa  progreseze si toate pornirile au fost facute de cei considerati nebuni, de catre cei care le era bine asa ca pana atunci. Orice noutate pare o nebunie, dar mai mare nebunie decat a nu face nimic si a sta ca o oaie  nu exista.  Vedem chiar acum ciocnirea celor doua civilizatii, a Europei si Americii si a Orientului. Ce vedem aici ? In timp ce in tarile unde a progresat, omenirea, in Orient vedem, cum oamenii au fost tinuti pe loc  sub blestemul religiei, ba mai mult, s-au daruit  cu buna stiinta mortii. Cine este mai avansat, unde s-a trait mai bine, unde sunt mugurii sperantelor neimplinite,  implinite ?
Tot nebunia cutezatoate, face diferenta. La un moment dat in istoria unui popor, trebuie sa intervina NATIONALISMUL care regleaza mersul inainte prin acte curajoase de  pastrare a identitatii natiilor tocmai ca, oamenii sa fie cat mai bine fixati in identitatea lor si sa fie constienti de asta. Nimic mai bine reglat de catre evolutia oamenilor decat asta,  adica a ne pastra ce este al nostru si a nu fi lasati a fi praduiti de  tot felul de Neica Nimeni de pe intreaga planeta. Se vrea a se tine sub control toate natiile pamantului ? Dar este imposibil caci, tehnologia nu a ajuns pana acolo sa performeze pentru ca, fiecare om sa se simta ocrotit si astfel fericit. In evolutia vietii noastre pe pamant, suntem in situatia in care oaze  precum tarile constituite de mii de ani, trebuiesc inca pentru a  domni ca bunastarea  sa fie pe suprafete  cat mai aproape de vatra originala, pentru a se intari si a se forma,  pentru a putea controla bunastarea fara interventii din afara, fara obsesiile  religiilor mai bune sau mai rele dar, in nici un caz distructive.
De aceea am sustinut,  cand am fost chemata aceste tendinte  evolutioniste. L-am sustinut pe Presedintele SUA Donald Trump, UKIP, BREXIT si acum pe Marin Le Pen. Cele de mai sus  explica ce am gandit si gandesc. Intre doua rele sa  alegem solutia mai putin rea(socotita acum),
 Poate noi nu mai apucam sa vedem aceasta evolutie prin cei pe care ii consideram nebuni, dar viitorii cetateni vor vedea si vor primi constienti ofranda noastra,
Ce atata circ ca, daca vin NATIONALISTII la putere in Franta se destrama UE, si ce daca? UE este  destramata demult  si este tinuta in atentie precum Lenin la Mausoleul din Moscova. LA CEVA TIMP LENIN ESTE COBORAT LA SUBSOL SI O ECHIPA DE SAVANTI IL RETUSAZA CU MINUTIOZITATE SI APOI IL URCA SUS, DAR EL TOT MORT ESTE.
Se zice ca Franta a pus primul pilon de sustinere la formarea UE, cand acum se vede ca vechea teorie ca, formeaza UE IMPOTRIVA SUA NU MAI ESTE VALABILA.
Mai devreme sau mai tarziu, de ce le este frica nu scapa. Daca Marin Le Pen nu castiga in turul doi, viitoarea alegere prin alegeri anticipate ii este asigurata, cu ea la putere sau cu un barbat care  prin masculinitatea lui, va da cu piciorul acestei  bande din Europa care, nefacand nimic si-a asigurat traiul bun pe banii Niniacai, adica pe banii credulilor.care isi imagineaza ca vor fi egali cu ei si vor imparti tortul bunastarii impreuna.

Niciun comentariu: