sâmbătă, 6 mai 2017

Alegeri in Franta !


 Alegeri in Franta Haideti fii ai Frantei, Ziua Gloriei a sosit !!!

Foto : Jana D"Arc.

A sosit si ziua alegerilor. Acum isi vor arata francezii barbatia. Daca vor sa fie condusi de o Femeie BARBAT, sau de un barbat FEMEIE care si-a gasit culcus sub pulpana unei bunicute, mama a 8 copii  bunica a 8 nepoti, si mai mare cu 25 de ani ca el. Asta ne arata  mica barbatie de care este capabil acest vesnic protejat, si sustinut de comunitatea gay din Franta.
Chiar daca criticile sunt adevarate in  privinta duritatii FNF din campania electorala, ele se pot regla din mers. Dar parerile sunt impartile. Vad ca unele critici spun ca, Marine Le Pen este prea moale si nu da masura importantei venirii NATIONALISTILOR la putere in Franta. Consider ca sunt singurele bariere in fata deraparii  viitorului Europei spre  neant. Port drapelul democratiei adica Franta,va fi sfasiat.
Odata facut pasul hotarator de catre Marine Le Pen si FNF, nimic nu-i va mai putea opri. Alegerea pornirii violentelor dupa alegeri in cele 2 tabere este riscanta si declaseaza intr-un timp nelimitat, constructia de sute de ani, port drapelul Frantei pentru Egalitate de sanse.
Acum, azi,  francezii patrioti sunt chemati sa dea masura  patriotismului lor, privirii lor catre viitor, fara nici o escala  bazata pe un om cu un partid nou infiintat care nu-si poate asigura confortul sufletesc si sentimental al vietii fata sustinerea unei bunicute mai mare cu 25 de ani ca el.
Este stravezie  manipularea in strategia UE viitoare.
Dar cum va asigura el confortul financiar al unui intreg popor,darmite sa-i mai redea si demnitatea?
Una este sa faci fericita o bunicuta si alta este sa faci fericita o tara ca Franta, o tara foarte pretentioasa !!!
Versurile imnului Frantei sunt mobilizatoare, :
Porniti copii ai Frantei ....
Cuvintele stindardului lor ii vor calauzi spre Victorie.
Jana D'Arc: Daca nu noi, atunci cine ? Daca nu acum, atunci cand ?

Niciun comentariu: