duminică, 14 mai 2017

Canaliile....

 Canaliile nu au constiinta nemerniciei lor

"Eu sunt senina, pozitiva, de ce sa-mi fie frica ?"
Aceste cuvinte reprezinta tunuri cu cacat aruncate in obrazul poporului roman, de catre canaliile care ne-au distrus viitorul si ne-au bagat in pamant, mai ales pe cei care voiau cu disperare sa mai traiasca. Asta este democratia cu capul spart, pe care am preluat-o pe nemestecate si am ingurgitat-o fara  a gandi la ceea ce facem, la viitorul nostru. Sa-si spuna justitia cuvantul si alte "brasoave", este chiar  gandul macinarii vointei si autodistrugerii noastre. Dar planul este aproape incununat cu succes. Aici in Romania planurile diabolice ale criminalilor lumii, a dat roadele asteptate pe un pamant fertil secat de apa constiintei si ca un burete a absorbit toate  ticalosiile celor pusi pe o noua ordine mondiala.
Acum privitor la aceasta fata Morgana  cu primirea Romaniei la masa bogatilor, poate sa astepte pana la Pastele Cailor, poate sa ramana Romania(pentru cat va mai fi), si la viteza a 7-a, noi adica ei, i-am luat bogatiile, i-am indatorat peste poate si acum  un sut in chiur este bine venit si chiar necesar.
De aceea s-a subrezit afectiunea, care se trezise si era din belsug tot timpul,  fata de NATIONALISTI, daca s-a putut, a fost "primit". In zadar am incercat si eu cu umilele mele puteri sa mai pun si eu o caramida la recladirera nationalismului in Romania, totul a fost in zadar. Acum eu nu mai stiu daca mai sunt organizatii active, partide, daca se reorganizeaza, daca mai au suflu pentru o pornire la ceva cat mai coerent si daca mai exista patriotism.Patriotismul a fost promovat in scoala si in era stalinista, cand am fost eleva. Cu atat mai mult acesti tradatori de tara, trebuiesc eliminati din vietile noastre urgent.
NATIONALISMUL in Romania a intrat intr-un con periculos de umbra si nu se stie daca v-a iesi vreodata, in timp ce NATIONALISMUL in Europa in marile tari si in SUA infloreste si isi construieste o noua tinerete. De ce numai in Romania s-a actionat si a gasit terenul fertil distrugerii cu picatura chinezeasca, a vanei cu radacini adanci in existenta noastra, care ducea la afisarea interna si nternationala? Vedeti ca sunt la curent cu tot ce se intampla acum in Franta si Marea Britanie si sunt chemata sa ajut si eu cu scrisul si cu publicitatea actiunilor lor. Dar actiunile NATIONALISTILOR ROMANI unde sunt ?.
Stiu din interior ce spun, ce simt si de aceea am vrut sa arat preluand articolele lor, pentru a constitui exemplu pentru ca NATIONALISTII nostrii, sa nu pasasca pe un teren virgin. Dar nimic, nu vad nici o mica adiere de schimbare a macazului. Bine ca nu mai sunt tanara si nu mai am asteptari, caci ma doare sufletul vazand cum  patriotismul, nationalismul s-au vestejit in glastra, fara pic de apa. Nu ar fi trebuit decat sa se puna putina apa zilnic si acesta   ar fi inflorit.
Dar nu stiu ce sa cred, poate daca si Romania va fi luata de un val puternic, sa fie lasata a scoate capul cu bijuteriile cele mai de pret(patriotismul, jertfirea de sine pentru binele tuturor) ale unui popor indobitocit cu voie de la "Inalta Poarta".
Poate numai o schimbare in urma unor decizii militare care ori ne va scoate, ori ne va baga mai adanc in haznaua istoriei.
Era un viitorolog indian care spunea ca aici pe acest pamant al Romaniei, se va croi Paradisul pe Pamant. Nu stiu ce sa mai cred, poate o minune dumnezeiasca ...
In orice caz asteptari poate chiar desarte, nu sunt decat de la NATIONALISTI.
Cuvintele umilitoare ale unei parasute de Plescoi, care nu are  constiinta,  trebuie sa ne ambitioneze. Cat sa mai primim cu bucurie aruncarea cacatului in OBRAZUIUL NOSTRU? OARE ACESTE CUVINTE SCISE DE MINE AU UN ECOU ? OARE CE ZICEA JANA D'ARC?

Niciun comentariu: